Lütfen bekleyin..



MHP İl Başkanı Demir“Halkımıza hizmet için göreve geldik”

21 Ekim 2020, 17:15 - Okunma: 2524

MHP Batman İl Başkanlığına atanan Kerem Demir Kurum, STK ve basın ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz hafta basın mensuplarını kahvaltıda ağırlayan Başkan Demir Gazetemizi ofisinde ziyaret etti.Gazete sahibimiz Nimet Dal ile görüşen Başkan Demir’e, merkez ilçe başkanı Muhammet Arif Çetin, Başkan yardımcısı Merve Yılmaz

ve Cevdet Önala’da eşlik etti. Batman ve ilçelerinde yoğun şekilde teşkilatlanmaya giden MHP İl Başkanı Demir İlçelerde Beşiri’de Şeyhmus Demirsoy, Kozluk’ta Cengiz Çiftçi, Sason’da Fikret Şahin ve Hasankeyf’te Ahmet Akdeniz’i görevlendirdi. 15 Kasım’da Batman İl kongresini yapacaklarını belirten Başkan Demir Kongreye MHP İstanbul Milletvekili ve Grup başkanvekili Arzu Erdem ve çevre il başkanlarının da katılacağını vurguladı.   


HALKIMIZIN HİZMETKARI OLMAYA GELDİK
Ziyaretinde Batman’lı tüm basın mensuplarının 21 Ekim Dünya gazeteciler gününü kutlayan Başkan Demir ziyarette yaptığı konuşmada “ MHP olarak tüm Batman’ı kucaklıyoruz. Halkımızın her sıkıntısında yanında olacağız ve sıkıntılarının çözümü için bir köprü görevi göreceğiz. Bizler hizmet için bu göreve geldik. Bütün Batmanlılar bizim nazarımızda birdir. Hiçbir siyasi ayrım yapmadan her vatandaşımız sorununu sıkıntısını bizlere iletebilir. İl binamızda kapımız tüm vatandaşlarımıza açık ve sorunlarını çözmek için elimizden geldiğince çaba sarfedeceğiz. Vatanımıza, Milletimize ve Batmanımıza her konuda destek ve yardımcı olacağız. Bizler İl Başkanlığı görevinden çok, İnsanların hizmetkarı olmaya çalışacağız.” Dedi.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hasan Kaçmaz
1433 gün önce
Yeni görevinizde başarılar dilerim size ve Batman halkına hayırlı olsun sizin gelmenizle beraber inanıyorumki Batman halkının sorunları daha hızlı çözülecektir. Başarılarınız devamını dilerim
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=