Lütfen bekleyin..



25 bin kişiye 101 milyon TL destek

20 Ekim 2020, 17:03 - Okunma: 1450

Batman İş Kur İl Müdürlüğü personelleri pandemi döneminde; Kısa Çalışma Ödeneği, Nakdi Ücret Desteği, İşsizlik Sigortası vb. alanlarda göstermiş oldukları üstün başarılardan dolayı Genel Müdürlük tarafından takdir belgesi ile ödüllendirildi.Konuya ilişkin açıklama yapan İl Müdürü Besim Eviz; “İlimizde Kısa Çalışma Ödeneği, Nakdi Ücret Desteği,

 İşsizlik Sigortası aracılığı ile 25.464 kişiye 101 Milyon TL destek sağlanmıştır. Bu süreçte gece gündüz demeden yoğun caba göstererek vatandaşlarımıza iş aş kapısı açan çalışma arkadaşlarımız Genel Müdürlüğümüz tarafından Takdir Belgesi ile ödüllendirildiler. Bu süreçte emek sarf eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor ve Kurum olarak Batmana hizmet etmeye devam ediyoruz.” Dedi
BEŞİRİ’YE MESLEK EDİNDİRME PROJESİ
Batman Çalışma ve İş Kurumu Beşiri Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile işsizliğin önlenmesi ve istihdamın artırılması amacıyla 5 Meslek 75 Kişiye Meslek Edindirme Kursu başlatıyor. 
Müdür Eviz “ Beşiri Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenleyeceğimiz 5 meslek edindirme kursuna 230 bin lira bütçe ayırarak gençlerimizin meslek edinmelerine katkı sağlamış olacağız Kadın Terzisi, Ev Tekstili Ürünleri Hazırlama Elemanı, Aşçı, Giysi Tadilatçısı, Yöresel Bez Dokumacısı mesleklerinde açacağımız 5 kursa katılmak isteyen gençlerimiz www.iskur.gov.tr adresinden veya Alo 170 aracılığı ile başvuru yapabilirler” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=