Lütfen bekleyin..



Fernas’tan Petrolspor’a 600 bin TL destek

18 Ekim 2020, 13:18 - Okunma: 1475

Batman’ın gururu Fernas Şirketler topluluğu geçmiş senelerde olduğu gibi bu senede Petrolspor’a maddi destekte bulundu. Batman’ın hayırsever ve sevilen ailesi Nasıroğlu Petrolspor’a bu zorlu süreçte 600 bin TL’lik destekte bulundu. Vali ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Fernas’ın Petrolspor’a 600 bin TL bağış yaptığını söyleyerek Her zaman desteklerini gördükleri Nasıroğlu ailesine teşekkür etti.

Fernas Şirketler Gurubu ile görüştüklerini belirten Vali Şahin, “Petrolspor’un maddi sorunlarını sona erdirmek için çalışmalarımız sürüyor. Fernas şirketler gurubu yönetim kurulu başkanı Muzaffer Nasıroğlu her yıl olduğu gibi bu yılda desteğini sürdürdü. 600 Bin TL bağışta bulunan Fernas’a katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. Öte yandan Batman spor kamuoyu her yıl Petrolspor’a sahip çıkan ve ciddi maddi yardımlar ulaştıran Fernas isminin Petrolspor’a isim hakkı olarak verilmesini istediler.  


ECZACI ODASI’NDAN PETROLSPOR’A 100 BİN TL BAĞIŞ
Öte yandan Türk Eczacılar Birliği yönetim kurulu üyesi M. Emin Beyaz ve Eczacılar Odası Başkanı Adnan Bayhan Petrolspor için toplanan 100 bin TL’lik bağışı Vali Şahin’e teslim etti. Petrolspor’a Batman’daki eczacılar olarak her zaman desteğe hazır olduklarını belirten TEB yönetim kurulu üyesi M.Emin Beyaz, Petrolspor’a her zaman desteğe hazır olduklarını belirtti. Vali Hulusi Şahin, yapılan bağış nedeniyle Batman Eczacı Odasına ve üyelerine teşekkür etti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=