Lütfen bekleyin..



Organize sanayi canlanıyor

15 Ekim 2020, 14:06 - Okunma: 2076

Batman Organize sanayi bölgesi Yönetim kurulu başkan vekili Hıfzullah Özoğul ek OSB’de 15 fabrikanın daha bitmesiyle OSB’de istihdam sayısının arttığını ve yeni dönem için hazırlanan 72 parselinde devreye alınmasıyla OSB’de istihdamın 20 binleri aşacağını söyledi. 72 parsel için altyapı ihalesinin yılsonuna doğru yapılmasıyla sanayicilere yatırımcılara tahsis edilecek.

Yılsonuna doğru altyapı ihalesine çıkılması hedefleniyor. OSB’de 250 yatırımcı yer bekliyor. Batman OSB’nin yeni yatırımların devreye girmesiyle canlandığını ifade eden Özoğul Batman OSB’nin gelişmesi için yoğun çaba, katkı ve desteklerini gördükleri OSB Yönetim kurulu Başkanı Vali Hulusi Şahin’e tüm yatırımcılar adına teşekkür etti.


YENİ YATIRIMLAR ÜRETİME DAYALI
Batman Organize sanayi bölgesinde yapılan yeni fabrika inşatlarıyla OSB arazisinde hummalı çalışmalar yürütülürken, sanayicilerin sorunlarının çözümü için OSB yönetimi büyük çaba harcıyor.  Batman OSB’deki yeni yatırımlarla binlerce gence iş imkanı sağlanırken, yani yatırımların Batman ekonomisine büyük katkı sağlayacağı vurgulandı. Yeni yatırımların üretime ve sanayiye dönük yatırımlar olduğu belirtildi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=