Lütfen bekleyin..



Halkın sorunlarını dinleyen Vali

13 Ekim 2020, 15:06 - Okunma: 1264

Mahalle Buluşması Programını tüm hızıyla sürdürerek vatandaşların sorunlarını yerinde dinleyen Vali Hulusi Şahin, Mahalle Buluşması Programı çerçevesinde 3. Program olan Sağlık Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.Belediye Muhtarlık işleri Müdürlüğü tarafından Sağlık Mahallesi’nde düzenlenen programa Vali Hulusi Şahin’in yanı sıra

Belediye Başkan Yardımcıları, İl Emniyet Müdürü, İl Milli Eğitim Müdürü, İl Sağlık Müdürü, Belediye birim müdürleri, kamu ve özel kurum/işletme temsilcileri, mahalle muhtarı ve çok sayıda mahalleli katıldı. 

MUHTAR TÜRKAN’DAN VALİ ŞAHİN’E TEŞEKKÜR
Sağlık Mahallesinin yıllardır ihmal edildiğini ve bu nedenle birçok hizmetten mahrum bırakıldığını aktaran mahalle muhtarı Fatma Türkan mahallenin sorunlarına kalıcı çözümler üretmek için gerekli çalışmaların yapılmasını istedi. Muhtar Türkan Vali Şahin’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek mahalle girişinde çiçekle karşıladı. 

MAHALLE SAKİNLERİ İLGİ GÖSTERDİ

Mahalle sakinlerinin anaokulu, ilk ve ortaokul, cami, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapı,  park ve yeşil alan, internet altyapı, metruk ev yıkım taleplerini, madde bağımlılığı ile ilgili sorunlarını yerinde dinleyen Vali Hulusi Şahin, Sağlık Mahallesi’nin sorunlarının giderilmesi konusunda ilgili birim müdürlerinin gerekli çalışma ve hazırlıklarını yapması için talimat verdi.

 “MAHALLENİN SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ” 
Mahallede yıllardır süre gelen sorunların çözümüne yönelik girişimlerin bulunmadığını aktaran Vali Şahin: “Yıllar önce hazırlanan imar planında mahallelinin talep ettiği okul, cami, park ve sosyal donatı alanlarına hiç yer verilmediği için bugün bu talepleri karşılamak için uygun arsa bulamıyoruz. Oysa yeni imara açtığımız Korik ve Tilmerç mahallelerinin imar planında 67 adet okul alanı, 12 adet sağlık tesis alanı, 27 adet cami alanı, 19 adet sosyal ve kültürel tesis alanı, 250 adet park ve çocuk bahçesi alanı ve daha bir amaç için mahallelinin kullanımına uygun alanlar oluşturduk” dedi. 


“BATMAN 30 YILDIR HİZMET GÖRMÜYOR”
Su sorunun yeterli depo olmadığı için ortaya çıktığını bunu en kısa zamanda çözeceklerini ce bunun için 40 bin tonluk depo yapılacağını bununla birlikte Batman ın 60 bin tonusu deposu olacak bu sorunu ortadan kaldıracağız dedi . Batman şuan şehre verilen 100 lt lik suyun sadece 30 ltsi vatandaşa ulaşabiliyor.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=