Lütfen bekleyin..



Beşiri belediyesinde çalışmalar tam hız

13 Ekim 2020, 15:00 - Okunma: 1002

Beşiri Belediye Başkanı Sait Karabulut ilçede Ulaşım sorununa getirdiği çözümün yanı sıra yaz sezonunda yoğun asfalt, parke taşı ve alt çalışması gerçekleştirdi. Beşiri’de başarılı çalışmalar yapan Başkan Sait Karabulut Cumhuriyet, Milli Egemenlik ve Kobin mahallesinde asfalt çalışması yaptı. Mahallelerde sıcak asfalt çalışmasında 33 bin metre kare alanı asfaltlayan

 Karabulut ve ekibi 35 bin metrekare parke taşıda döşedi. Beşiri’de yeni açılacak olan büyük ceza evi yolu ulaşımının sağlanması için çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Karabulut Doğalgaz ile ilgili çalışmalarında devam ettiğini vurguladı.

 
BEŞİRİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA DESTEK 
Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Batman  İl Başkanı Diyaddin Demirhan, Beşiri  Belediye Başkanı Sait Karabulut ile Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesini (SDS) imzaladı. 
Beşiri Belediye Başkanı Sait Karabulut’un makamında gerçekleşen Sosyal Denge Sözleşmesi ile Beşiri Belediyesi bünyesinde çalışan memurların haklarında önemli kazanımlar elde edildi. İmza töreninde konuşan Beşiri Belediye Başkanı Sait Karabulut: “Memur personellerimiz çok büyük bir gayretle ilçemize hizmet ediyorlar, fedakârca yaptıkları hizmetleri takdir etmemek mümkün değil, bütün memurlarımızı ilgilendiren bu sözleşmenin hayırlı olmasını dilerim.”  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=