Lütfen bekleyin..



Kırşan UMREK üyeliğine atandı

12 Ekim 2020, 14:19 - Okunma: 810

Batman’ın yetiştirdiği önemli bürokratlardan olan hemşehrimiz İbrahim Halil Kırşan Ulusal Maden Kaynak ve Rezerv Raporlama Komisyonu (UMREK) Üyeliğine atandı. Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü uhdesinde 2016 yalında kurulan UMREK, Türkiye’nin madencilik

 alanında uluslararası standartlarda kabul görmüş rezerv raporlama sistemini düzenleyen bir kuruluş. UMREK standartlarında rapor hazırlayan maden ruhsat sahipleri madenlerini ekonomiyi kazandırmak için gerekli finansmanı bankalardan bu rapor sayesinde sağlamakta ve UMREK Koduna sahip raporlar borsa ve finans kuruluşları tarafından geçerli sayılmaktadır.
3 YIL GÖREV YAPACAK
30 yıllık bürokratik başarılı bir geçmişe sahip olan hemşehrimiz Kırşan, kamuda Özelleştirme İdaresi Başkan Yardımcılığı, Başkent Doğalgaz Genel Müdürlüğü, tta Gayrimenkul A.Ş Genel Müdürlüğü ve MTA Genel Müdür Yardımcılığı gibi önemli üst düzey görevlerde bulunduktan sonra 4 sene önce aldığı teklif üzerine kendi isteğiyle emekli olup özel sektöre geçmişti. Kırşan yakın bir zamanda özel sektörde ki görevinin yanısıra TOBB Türkiye Maden Meclisi Başkanlığı görevini de üstlenmişti. Kırşan UMREK Üyeliği görevini 3 sene sürdürecek.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=