Lütfen bekleyin..



MÜDÜR KIRAÇ; “BATMAN’I SEVİYORUM”

07 Ekim 2020, 16:24 - Okunma: 1680

Batman demokrat haber gazetesi olarak, İlimizde göreve başladığı günden beri yaptığı güzel çalışmalar ve suçlulara, uyuşturucuya karşı verdiği sıkı mücadelesiyle övgü alan Batman Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’ı makamında ziyaret edip Batman halkının güvenliği asayişle ilgili, sıcak bir ortamda hoş ve samimi bir sohbet imkanı bulduk.

MÜDÜR KIRAÇ’A VE EKİBİNE TEŞEKKÜR
Müdür Kıraç’ın yakın ilgisi, içtenliği, samimiyeti ve basın mensuplarına desteği bizi çok mutlu ederken. Maraşlı müdürümüz tam bir Akdeniz’li ve Akdeniz insanının sıcakkanlılığı tüm özelliklerini yansıtıyor. 
Sıra dışı kişiliğiyle ön plana çıkan Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç yaptığı başarılı çalışmalarla tüm kesimlerden takdir topluyor. Çoğu zaman gençlerin yanında, bir gece yarısı parklarda gençlerle bir araya gelen ve sorunlarını dinleyen Müdür Kıraç’a yaptığımız ziyarette yapılan çalışmalarla ilgili de bilgiler aldık.  Gazete sahibimiz Nimet Dal ve Eğitimci Yazar İbrahim Eroğlu Müdür Kıraç’a ve ekibine yaptıkları gayretli çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler. 


“VATANDAŞIMIZIN CAN VE MAL EMNİYETİ BİZE EMENAT”
Batman halkına önemli mesajlar veren Müdür Kıraç   şöyle konuştu“ Bölge halkını, özellikle Batman’ı çok seviyorum. Batmanlıların huzuru için gece gündüz, 7/24 çalışmaktan mutluluk duyuyoruz. Vatandaşın duası mutluluğu ve Allah razı olsun sözü bizim için en büyük ödül ve motive edici güçtür.  Gasp ve hırsızlık çetelerine, uyuşturucu tacirlerine adeta savaş açtık. Batmanlı gençlerimizi korumak devletin asli görevidir. Vatandaşımızın can ve mal emniyeti Polisimizin en önemli görevi tüm birimlerimiz canla başla vatandaşımız için gece gündüz çalışmaya devam edecek. Halkımızın hizmetindeyiz. Halkın bize karşı memnuniyeti çok önemli, işimizi severek yapıyoruz, biz iyi bir ekibiz.” Dedi.   ,


MÜDÜR KIRAÇ’A ULAŞMAK ZOR DEĞİL
Vatandaşlara kapısı her zaman açık olan Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’a sosyal medya hesaplarından, 155 , uyuma programı ve çeşitli iletişim araçlarıyla ulaşmak çok rahat. Binlerce takipçisi olan Müdür Kıraç;’a her gün yüzlerce vatandaşımız talep ve sorunlarını iletiliyor. Facebook, Twetter ve İnstegramda Batman’lılar tarafından takip edilen Müdür Kıraç’ın talep, sorun ve şikayetlere anında olan ilgisi ve çözüme kavuşturması takdir ediliyor. 


UYUŞTURUCUDA BİN TON ELE GEÇİRİLDİ
Batman Emniyet Müdürlüğünün kentte Uyuşturucu tacirlerine verdiği amansız mücadeleyle Narkotik ekiplerince son 1 yıl içinde ele geçirilen Uyuşturucu miktarı Bin tonu geçti. Gece gündüz demeden Zehir tacirlerini takip altına alan ve yapılan her ihbarı değerlendiren Batman Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç ve ekibi Batman halkının kendilerine verdiği destekle uyuşturucu tacirlerine adeta nefes aldırmıyor.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=