Lütfen bekleyin..



Yüksel; “Doğru Parti milyonların umudu olacak”

05 Ekim 2020, 16:43 - Okunma: 1927

Doğru Parti Genel Başkan yardımcılığına seçilen Batman Kozluk Ziraat odası eski başkanı ve halen Kozluk Esnaf Kefalet kredi Kooperatifi Başkanlığı Yapan Ferman Yüksel beraberinde Genel başkan yardımcısı Avam Apaydın ve partililerle birlikte Balık evi lokantasında basın toplantısı düzenledi.

“HIZLA TEŞİKLATLANACAĞIZ”


Uzun yıllardır Kozluk’ta çiftçilik yapan ve Bölge halkının yakından tanıdığı Ferman Yüksel Türkiye’nin yeni partisi Doğru Partide Genel başkan yardımcısı düzeyinde görev alarak Batman çiftçisinin, İşçisinin, esnafının, köylüsünün, Tütünü elinden alınan, zor şartlar altında hayvancılıkla uğraşan Batman’lı kardeşlerimizin sorunlarını gündeme getirmek ve çözümüne katkıda bulunmak için siyasette bende varım demiştir. Yüksel Parti’de Orman, su işleri ve çevreden sorumlu genel başkan yardımcısı olarak görevlendirildi. 


“DEMOKRATİKLEŞME VE İNSAN HAKLARI ÖNCELİĞİMİZ”
Doğru partinin Türkiye’de hızla teşkilatlanmaya gideceğini belirten Ferman Yüksel yaptığı açıklamada “Bugün buraya, Ülkemizde hem iktidardan hem muhalefetten ümidini kesmiş milyonların sesi olmaya geldik. Oy vermek için parti bulamayan ekonomik krizlerin içinde kaybolan, adaletten sağlığa, eğitimden istihdama çaresizlik içinde çırpınan, çevre talanından, yolsuzluğa her alanda hakkı yenen bir halk çoğunluğunun, gençlerin, kadınların, çiftçinin işçinin, işsizin, esnafın, köylünün ve Batman halkının sesi olmaya geldik. Temel önceliğimiz demokratikleşme ve İnsan hakları olacaktır. Her bir vatandaşımızın yaşadığı sorun bizim sorunumuz olacaktır. 
Genel Başkanımız sayın Rifat Serdaroğlu Adalet Parti döneminde Bergama Belediye Başkanlığı, ardından iki dönem Sağlık ve Devlet bakanlıklarında görev yapmıştır. Bütün Batman’lı kardeşlerimize selam ve sevgilerini iletiyorum. Doğru parti olarak Kürt sorununu çözmek ve Herkesin anadilinde eğitim alabilmesi için olanak sağlanması İnsan hakları standartlarının yükseltilmesi için elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğimizi buradan ilan ediyoruz.” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=