Lütfen bekleyin..



Kemoterapi Merkezinde 120 hasta tedavi oluyor

05 Ekim 2020, 16:33 - Okunma: 1197

Batman Bölge Devlet Hastanesi Kemoterapi Merkezden hizmet alan hastaların tedavileri pandemi süreci içerisinde de kesintisiz devam ediyor.120 hastanın tedavi aldığı kemoterapi merkezi 20 yatak kapasiteyle bölge illere de hizmet veriyor.

Kemoterapi tedavisi alan 63 yaşındaki Ubeydullah Bozkur, "7 yıldır mide kanseri tedavisi görüyorum bunun son 5 yılını Batman Bölge Devlet Hastanesinde devam etmekteyim. Tetkik ve tedavilerimiz aynı gün içinde tamamlanmaktadır. Bu düzen özellikle il dışından gelen hastalar için büyük kolaylık sağlıyor. Siirt, Bitlis, Mardin, Şırnak ve daha birçok ilden gelen hasta arkadaşlarımız var. Aile gibi olduk. Burada kendimi evimde gibi hissediyorum. Üç haftada bir kemoterapi alıyorum. Pandemi döneminde de tedavim aksamadan devam ediyor. Buradan kanser tedavisi gören hastalara şunu söylemek istiyorum, lütfen doktorlarının verdiği tedavileri eksiksiz yerine getirsinler. Maske takmaya özen göstersinler. Toplu taşıma araçlarından mümkünse uzak dursunlar. Sosyal mesafe bizler için iki kat daha önem taşımaktadır. İyi bir uyku ve dengeli beslenerek bağışıklık sistemimizi güçlü tutabiliriz” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=