Lütfen bekleyin..



Vali Şahin 300 milyonluk dev AVM inşaatını inceledi

01 Ekim 2020, 13:36 - Okunma: 1576

Bölgenin en büyük projesi olan Petrol City AVM inşaatında yapım son hızla sürerken, Batman Valisi Hulusi Şahin AVM inşaatını inceleyerek AVM sahiplerinden bilgiler aldı. 300 Milyona mal olacak ve 1500 kişinin istihdam edileceği projeyi beğenen ve Batman’a katma değer olarak marka bir projeyi kazandıracak AVM sahiplerini kutlayan Vali Hulusi Şahin Petrol kenti Batman’ın bu projelerle önünün açılacağını belirtti.

DÜNYA MARKALARINI BATMAN’A GETİRİYOR

Vali Hulusi Şahin AVM ziyaretinde Petrol City AVM yönetim kurulu Başkanı Aydın keleş, Hüseyin Yıldırım, Aydın Hamidi ve diğer yetkililerden bilgiler aldı. Kaba inşaatı tamamlanan Dev AVM inşaatında Elektrik tesisatı, zemin kaplama, Yürüyen merdivenler, ince işçilik, Boya, alçı ve elektronik aksamların montajı hızla sürüyor. Batman’a heyecan katacak bir projeyi Batman’a kazandıracak olmanın heyecanını yaşayan mağaza sahipleri Dünya markalarını Batman’a getireceklerini belirterek AVM’ye bölgenin bir çok ilinden de ziyaretçi olacağını vurguladılar. 


MART 2021’DE AÇILIYOR
82.000 m² inşaat alanı üzerinde kurulu olan proje, 40.000 m² kiralanabilir alanı ile bölgeye hareket getirecek, yaklaşık 1.500 kişiye sağlayacağı istihdam imkânı ile ayrıca katma değer sağlayacaktır. Toplam yatırım bedeli 300 milyon TL olan Petrol City Alışveriş Merkezi Mart 2021 yılında Batman ve bölge halkının hizmetine girecek. Yaşanan pandemi süreci nedeniyle açılışı 2021 Mart ayına ertelenen Petrol City AVM inşaatının bir an önce tamamlanması için yüzlerce teknik personel ve işçi harıl harıl çalışıyor.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=