Lütfen bekleyin..



Vali Şahin halk buluşmasında sorunları dinledi

29 Eylül 2020, 17:28 - Okunma: 457

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, vatandaşlarla mahalle buluşmaları düzenleyerek bir ikincisini gerçekleştirdi.Vali Şahin, Mahalle Buluşmaları programı kapsamında Seyitler Mahallesi sakinleriyle buluştu. Şerzan Kurt Parkında gerçekleşen buluşmada Vali Şahin, ilgili birim müdürlerine sorunları not aldırırken eksikliklerin hızlı bir şekilde çözülmesi talimatı verdi.

 Mahalle buluşmaların ikincisini yaptıklarını kaydeden Vali Şahin, özellikle 2021'de yapacakları çalışmaları şimdiden planlamak istediklerini söyledi.
‘AMACIMIZ DAHA İYİ HİZMET VERMEK’
Vali Şahin, "Ağırlıklı olarak belediye çalışmaları sorulduğu için vatandaşlarımızla Belediye birim amirlerimizi buluşturduk ancak başka konularda olduğu için Emniyet Müdürümüz, il sağlık müdürümüz, milli eğitim müdürümüz ve diğer müdürlerimiz de aramızdalar. Buradaki amacımız halkımıza nasıl daha iyi hizmet edebilirizdir. Bunun arayışı içerisindeyiz." diye konuştu. İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç'ın yanı sıra kurum müdürleri, belediye başkan yardımcıları ve mahalle sakinleri katıldı.


‘EKSİKLİKLERİNİZ GİDERİLECEK’
Mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini dinleyen Vali Şahin, eksikliklerin giderilmesi için gerekli tüm çalışmaların yapılacağını söyledi. Vali Şahin, “Seyitler Mahallemizin sorunlarını dinledik. Bizler notlarımızı aldık. Eksiklerimizi tespit ettik. Hem hizmetlerimizi anlattık, hem de onların taleplerini dinledik. Mahallenin eksiklerinin ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde çözmeye çalışacağız. Mahalle buluşmalarına devam edeceğiz” dedi

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=