Lütfen bekleyin..



İş adamı İhsan Erman Ankara’da Otel açıyor

28 Eylül 2020, 14:39 - Okunma: 2910

Batman’ın eski esnaflarından ve uzun zamandır Ankara’da yaşayan İş adamı İhsan Erman Ankara Kızılay’da Otel inşaatını tamamlama aşamasına getirdi. Grand Dora Otel inşaatının yüzde 90’ı tamamlanırken, şu an Mobilya, Elektrik, ışıklandırma, Boya ve fayans işleri yapılıyor. Başkent Ankara’da Taahhüt ve müteahhitlik işleri yapan

hemşerimiz İhsan Erman’ın açacağı Otel Kızılay Sağlık 1 Sokak üzerinde Ankara’nın en kalabalık ve gözde mevkiinde açılıyor. Hastaneler ve resmi kurumlara yakın bir yerde açılacak olan Otel 7 kat, 50 Oda kapasitesinde içinde restoran, sauna, SPA, Konferans salonu, bulunuyor.

Modern bir mimaride yapılan Otel için konforlu malzeme kullanılıyor. Aralık ayı başında tamamlanarak hizmete açılması beklenen Grand Dora Otel Modern ve geniş odaları ve yeni vizyonuyla Batman’lı hemşerilerimize de hizmet verecek. 
Batman’lıların artık Ankara’da bir evinin olduğunu belirten İş adamı İhsan Erman yolu başkente düşen Batman’lı hemşerilerinin her zaman emrinde olduklarını belirterek, Yeni Otel’in hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.


SÜRPRİZ PROJE HAZIRLIĞI VAR
Başkent Ankara’’ya yolu düşen durumu elvermeyen ve maddi sıkıntıları bulunan hemşerilerine yönelikte merak uyandıran bir projelerinin olduğunu dile getiren İhsan Erman“ hemşerilerimiz için güzel bir proje oluşturmak çabası içindeyiz. Yeni yılda ilk hedefimiz bu projemiz olacak. Batman’lı hemşerilerimi seviyorum. Bütün Batmanlıların yararlanacağı bir proje olacak. Projemizin detayını çok yakın bir zamanda kamuoyuyla paylaşacağım. Kentimiz için Ankara’da güzel bir proje olacak. Tüm Batman’lı kardeşlerimize selam ve sevgilerimizi gönderiyorum.”         

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
İhsan
1456 gün önce
Allahu Teala muvaffak etsin inşallah
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=