Lütfen bekleyin..



Batman Belediyesi 25 daimi personel alımı yapacak

28 Eylül 2020, 14:33 - Okunma: 1149

Batman Belediyesi Personel A.Ş tarafından yayınlanan ilanda başvuru tarihleri 28.09.2020-02.10.2020 olarak belirtildi. Ayrıca korona virüs salgını nedeniyle başvurular 0488 213 27 68 telefon numarasını aranarak randevu alınarak yapılacak. Batman Belediyesi Personel A.Ş tarafından yayınlanan ilanda, “Korona virüs salgını nedeniyle başvuru yapacak kişilerin sağlık

açısından riske atmamak için müraaçaatlar 0488 213 27 68 telefon numarasını aranarak randevu alınması uygun görülmüştür. Uygulamalı sınav; kadro unvanına ilişkin mesleki bilgi ve yeteneğin ölçülmesi ile araç kullanımı ve sportif dayanıklılık gibi özelliklerin ölçülmesini kapsayacak şekilde yapılacaktır. Boy kilo Ölçümü; sağlık personeli gözetiminde boy ve kilo ölçümü sınav tarihinde, sınav alanında, mülakattan önce yapılacaktır. Uygulamalı sınav: 100 tam puan üzerinden yapılır ve sınav kurulu üyelerinde verilen puanlar ayrı ayrı tutanağa geçirilir. Sınav yeri ve tarihi başvurular alındıktan sonra www.batman.bel.tr adresinden ilan edilecek. Başvuru şartı: Türk vatandaşı olmak. Kamu haklarından mahrum bulunmamak. 18 yaşını tamamlamış olmak.  Askerlikle ilişkisi bulunmamak. Askerlik çağına gelmemiş bulunmak. Askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya sınıfa geçirilmiş olmak” şeklinde belirtildi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=