Lütfen bekleyin..



Başkent Ankara’da En Temiz ve Başarılı Hastane

27 Eylül 2020, 15:41 - Okunma: 1907

Batman’ın unutulmayan hayırsever iş insanlarından merhum Ahmet Dinç tarafından Batman’daki Özel yaşam Hastanesinden sonra 5 yıl önce Ankara Birlik mahallesinde hizmete açılan Özel Çankaya Yaşam Hastanesi sağlıktaki başarısını her geçen artırıyor. Özel Çankaya hastanesi yönetim kurulu Başkanı ve kentin sevilen ailelerinden iş insanı Abdülhakim Dinç ve Genel müdür Murat Dinç’i

hastanede ziyaret ettik. Başkent Ankara’da Dinç ailesi Batman’lı hemşerileriyle yakından ilgilenirken, hasta ve yakınlarına ilgi ve alakalarını eksik etmiyorlar. Güler yüz ve sıcak karşılamanın olduğu Hastane 7 yıldızlı otel konforunda hizmet sunuyor.  
Başkent Ankara’da en başarılı hastaneler arasında gösterilen ve vatandaşlardan pandemi sürecinde en çok talep gören hastanelerin başında gelen Özel Çankaya Yaşam hastanesi temiz hastane politikası izleyen hastane unvanı aldı. 


PANDEMİ SÜRECİNDE HASTANEYE OLAN İLGİ ARTTI
Hastane genel Müdürü Murat Dinç açıklamasında “Hastanemiz Çankaya bölgesi birlik mahallesinde yer almaktadır. Hastanemizde 2 ameliyat salonu 26 yatak yer almakta. 19 Doktor ve 146 çalışanla hizmet veriyoruz. Ortalama günlük 400 hasta girişimiz var. Hastaneyi büyütme gibi bir projemiz var. Şu an ek bina yapımıyla ilgili proje çalışmalarımızı ruhsata kadar tamamladık. Pandemi süreci ve Batman’da devam eden İnşaat nedeniyle buradaki çalışmayı durdurduk. Pandemiden sonra burayı büyütmek için çalışmamızı başlatacağız.  Ortalama hastane kapasitesi 2 katına çıkacak ve 26 yataktan 66 yatak kapasitesine ulaşacak. Ek bina inşaatımızı tamamladığımız zaman çalışan sayımızda 270’e çıkacak. 


BÜYÜK KANSER AMELİYATLARI BURADA YAPILIYOR
Şu an için Ortopedi, Üroloji ve Genel cerrahi braşlarında en büyük ameliyatları deneyimli doktor ekibimizle birlikte yapıyoruz. Bütün kanser vakalarının ameliyatlarını almaya başladık. Üniversite hastaneleri ve doktorlarıyla bağlantılarımız anlaşmalarımız var.  Dışarda muayenesi olan doktorlar gelip burada ameliyatlarını yapıyorlar. Yataklı servislerimizin çok lüks olması nedeniyle onların tercihi üzerine geliyorlar. Cihaz ve aletlerimizin kalitesiyle doktorların tercih ettiği bir hastane konumuna geldik. Kurum olarak Pandemiden dolayı temiz hastane politikasını izlemeye başladık. O yüzden Ankara’da temiz hastane politikası yürüten tek hastane konumundayız. Diğer hastanelerinde hastaları bizleri tercih etmeye başladı.  Bize müracaat eden Batman’lı hemşerilerimiz için kendi evlerinde rahat edebilecekleri bir ortam sağlıyoruz. Burada 8 ayrı dil bilen tercümanlarımız var. Buraya yurtdışından veya farklı bölgelerden insanlar geldiğinde farklı iletişim sorunu yaşamıyorlar. Ve en kaliteli, profesörlerden destek alabilecekleri hizmeti burada vermeye çalışıyoruz. Hastaların müracaatı geçen gün artıyor. Büyüyoruz yatak sıkıntısı çekiyoruz çok yoğun talep var. Talepleri karşılamakta zorluk çekiyoruz. Hizmetimizin kalitesini düşürmeden herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz.” Dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=