Lütfen bekleyin..



İş insanı Güney Yemek, dağıtım sektöründeki başarısıyla konuşuluyor

27 Eylül 2020, 15:20 - Okunma: 5252

Batman’ın sevilen iş adamlarından ve kente Volkswagen bölge servisini kazandıran başarılı iş insanı Murat Güney ülkenin bir çok ilinde kurum ve kuruluşların yemek dağıtım hizmetini başarıyla yaparken,Avrupa’nın en büyük hastanesi Ankara Şehir Hastanesinde de 7/24 cafe restoran tesisini işletiyor.

EN BÜYÜK HASTANEDE MODERN CAFE RESTORAN
45 Çalışanla, 24 saat Erişkin Acil yanında hizmet veren cafe restoran, yemek, Pasta, tatlı, içecek ve geniş mekanıyla ilgi odağı oluyor.  
Mütevazi kişiliği, yardımseverliği ve geçmişten aldığı aile terbiyesi ve dürüstlüğüyle her kesim tarafından sevilen İş insanı Murat Güney yolu Ankara Şehir hastanesine düşen Batman’lı hemşerileriyle de yakından ilgileniyor. 


17 yıldır yemek sektöründe başarıyla adından sözettiren genç ve dinamik İş adamı Murat Güney Karabük, Bolu, Kocaeli ve İstanbul’da bir çok kurumun Yemek pişirme, dağıtım ve servis hizmetini yürütüyor.  
Batman’la ilgili yeni yatırım ve proje çalışmasının da olduğunu belirten Güney Batman’lı hemşerileriyle her zaman gurur duyduğunu belirterek memleket sevgisinin her zaman içlerinde olduğunu ve tüm hemşerilerine selam ve sevgilerini gönderdi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=