Lütfen bekleyin..



Hemşerimiz Erman'a Gelecek Partisi Genel Merkezinde görev

27 Eylül 2020, 15:18 - Okunma: 1486

Türkiye’nin yeni partisi gelecek partisi genel merkezini Gazete olarak ziyaret ettik. Ziyaretimize eşlik eden ve genel merkezde görev alan hemşehrimiz iş insanı Mehmet Erman’la birlikte genel başkan yardımcısı Selçuk Özdağ’la görüştük. Batman’da uzun yıllar esnaflık yapan ve şu an Ankara’da yaşayan iş insanı Mehmet Erman Gelecek Partisi Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler

Başkan Yardımcısı olarak Selçuk Özdağ’ın ekibinde yer alıyor.
ÖZDAĞ; “İKTİDARIN ALTERNATİFİ GELECEK PARTİSİ OLACAK”
Gelecek partisinin beyin takımlarından genel Başkan yardımcısı Selçuk Özdağ’la birlikte aktif olarak başkent siyasetinin içinde yer alan Mehmet Erman Batman’da geçmişteki yatırımlarının yanısıra Batman’lı gençlere her zaman başkentte sahip çıkan isim oldu. Ankara’da uzun yıllardır elektrik, İnşaat, Peyzaj, sektöründe başarılı çalışmalara imza atan Erman yeni dönemde Türkiye’nin Gelecek Partisinde aktif görev alıyor. Ülkemizin sorunlarını çözmek için fiili olarak partide görev üstlenen Erman gelecek partisinin Liderleri Ahmet Davutoğlu’yla birlikte yeni dönemi iktidara taşıyacak partisi olduğunu açıkladı.   


Batman’lı hemşehrimiz Mehmet Erman’la birlikte ziyaret ettiğimiz Partinin Genel başkan yardımcısı Selçuk Özdağ gazetemiz aracılığıyla tüm Batman halkına selamlarını gönderdi. 
“6 AY SONRA YAPILACAK BİR SEÇİME HAZIRIZ”
Mehmet Erman gibi genç, başarılı ve idealist bir ekiple çalıştıklarını açıklayan Özdağ konuşmasında “Biz gelecek partisi olarak 9 ay önce kurulduk. Şu an Türkiye’de bir lider eksikliği var. Sayın Ahmet Davutoğlu buna namzettir. Türkiye’de bir alternatif eksikliği var. İktidarın rakipleri var. Ama iktidarın alternatifi yok. İktidarın alternatifi gelecek partisi olacak. Sayın Davutoğlu ve ekibi buna hazırdır. Göreceksiniz Gelecek partisi aynen Menderesin çıktığı gibi, Demirel’in çıktığı gibi Özal, Ecevit, Erbakan ve Recep Tayyip Erdoğan’ın çıktığı gibi çıkacak. Biz iktidara geldikten sonra yeni sistem inşa etmek istiyoruz. Milletin taleplerini karşılamak bizim önceliğimiz olacak.  9 aylık sürede 71 vilayette teşkilatlandık. 400 ilçede örgütlendik. 1 Kasım’da büyük kurultayımızı yapacağız. Yılsonunda 81 vilayet ve 922 ilçede örgütlenmemiz tamamlanmış olacak.  6 ay sonra yapılacak bir seçime hazırız. Batman’da yaşayan tüm vatandaşlara selam gönderiyorum.

Türkiye’de birlikte yaşama iradesini ortaya koymamız lazım. Biz gelecek partisi olarak sistemi insanileştireceğiz, Demokratikleştireceğiz. Biz Türkiye’de İnsan haklarını hâkim kılacağız. Hukukun üstünlüğünü ve basın özgürlüğünü hâkim kılacağız. Biz Türkiye’de gönüller yapmaya geliyoruz.  Batman’da yaşayan tüm vatandaşlara selam gönderiyorum. Bu millet onurlu bir millettir. Yeni bir döneme kadrolara ihtiyaç var. Türkiye buna hazırdır. Liderimiz Davutoğlu’dur. Bizim muhalefetimiz inşa edici ve yapıcı muhalefet olacaktır.” Dedi

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=