Lütfen bekleyin..



Vali Şahin Silvan'da Anız toplantısına katıldı

25 Eylül 2020, 22:39 - Okunma: 466

Valilik, anız yangınlarının neden olduğu olumsuz etkiyi bölge halına anlatmak için önemli bir organizasyon gerçekleştirdi. Silvan Kaymakamlığı Kültür Merkezi'ndeki konferans salonunda gerçekleştirilen anız yangınlarıyla ilgili toplantıya Vali Şahin, Silvan Kaymakamı Ömer Faruk Çelik, ilçe kurum müdürleri, Batman ve Silvanlı muhtarlar, Ziraat Odası Başkanı Nizamettin Aydiş,

Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Hasan Argünağa  ve çiftçiler katıldı. Komşu çiftçilere seslenen Batman Zıraat Odası Başkanı Nizamettin Aydiş, anız yangınları ile ilgili bilgilendirici bir sunum yaparak anızın toprağa verdiği zararları anlattı.
“500 BİN İNSAN BEDDUA EDİYOR”
Yapılan konuşmaların ardından Silvan ilçe yöneticilerine seslenen Vali Hulusi Şahin, 500 bin Batmanlının anız yakan kişilere beddua ettiğini belirterek, “gelin bu sorunu beraber aşalım, Bismil’in anız yangınlarından muzdarip idik. Yaptığımız ziyaretler neticesinde bu sene Bismil bölgesinden sadece 3 anız yangını oldu ve bu kez teşekkür ziyaretine gittik” dedi. “Bugün anız yakan birkaç kişi yüzünden ‘nahoş’ bir konu için geldik Silvan’a. Her birlikte el birliği ile bir duruş sergilersek bu meseleyi kökten çözersek daha güzel günler için bir araya gelme imkanı buluruz” diyen Vali Hulusi Şahin, beraberinde kalabalık bir heyetle komşu ilçe Silvan’a giderek beraberinde götürdüğü gazete kupürlerini gösterip ‘komşunun zulmü’ yazmış, başka biri ise beddua ederek ‘dumanınızda boğulun’ diye yazdığını belirtti.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=