Lütfen bekleyin..



“Adalet, ekonomi ve özgürlüklerin önü açılmalı”

20 Eylül 2020, 14:03 - Okunma: 784

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikaları Başkanı Mehmet Emin Ekmen ve Genel Başkan Yardımcısı Halkla İlişkiler Başkanı Ali Rıza Babaoğlan, teşkilatlanma çalışmalarını takip etmek, parti binasında incelemelerde bulunmak ve parti yönetimi ile bir araya gelmek üzere Batman'a geldi. DEVA Partisi'nin Genel Başkan Yardımcıları Ekmen ve Babaoğlan'ın

Batman ziyaretinin ilk noktası, bir süredir yoğun çalışmaların devam ettiği ve önümüzdeki ay açılışının yapılması beklenen parti binası oldu. Burada DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci ve İlçe Başkanı Şehmus Yılmaz'dan bilgi alan heyet, inşa çalışmalarını inceleyip, görüş ve önerilerini aktardıktan sonra DEVA Partisi Batman İl Yönetimi tarafından hazırlanan toplantıya katıldı.


“ÇÖZÜM ODAKLI SİYASET YAPACAĞIZ”
Yalnızca parti yönetiminin katılım gösterdiği toplantıda konuşan DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, DEVA Partisi'nin Batman'a gerçekleştirdiği üst düzey ziyaretlerin, Batman'a gösterilen büyük önemin bir göstergesi olduğunu ifade ederek, "Batman'da kısa bir süre içerisinde tüm teşkilatlanma çalışmalarımızı tamamlayıp, il binamızın hazır olması ile birlikte, Batman'a DEVA olmak üzere il kongremizi gerçekleştireceğiz. Her alanda Batman'ın ve Batman halkının sorunlarının farkındayız. Sadece sorunu dile getirmek yerine, tamamen çözüm odaklı siyaset yapacağız." dedi.


“KORKU DAĞLARINI AŞMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK”
Parti yönetiminin katıldığı toplantıda açıklamalarda bulunan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikaları Başkanı Mehmet Emin Ekmen DEVA iktidarında, sadece Türkiye'nin dört bir yanına değil komşulara bile refahı, özgürlükleri, adaleti sağlamak için çalışacakları mesajını verdi. 
Ekmen "Halk ile iç içe bir siyaset yapmanın en büyük avantajı, sorunu yerinde tespit etmektir. Halkı saraylarda otururken dinleyemezsiniz. Bugün sokakta doktordan, polisten, esnaftan, çiftçiden, öğrenciden, ev hanımlarından, emekliden aynı sorunları duyuyoruz. Adalet, ekonomi ve özgürlükler artık dile pelesenk olmuş yaralara dönüştü. İnsanlarımız artık mahkemelerden adalet bulamayacağını biliyor ve çözümü farklı yollarda arıyor. Sokaktaki şiddetin en büyük nedenlerinden biri de adaletin çöküşüdür. Savcılara, hakimlere, siyasi erk tarafından açılan telefonlar artık garipsenmeyecek bir eyleme dönüştü. Adaletsiz ortam insanların geleceğe bakışını zedeliyor. İnsanlar artık anayasal haklarını bile talep etmekten korkar hale geldi. Korku dağlarını aşmak için yola çıktık."dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=