Lütfen bekleyin..



Hasankeyf’in sorunları Ankara’da görüşüldü

20 Eylül 2020, 13:56 - Okunma: 439

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Hasankeyf'teki eksikliklerini gidermek amacıyla AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ile eski Bakan Dr. Veysel Eroğlu tarafından oluşturulan heyet 2. değerlendirme toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından özel

 görevlendirme ile  Ağustos ayı içerisinde Ilısu Prof. Dr. Veysel Eroğlu Barajı ve Hasankeyf ilçesinde incelemelerde bulunan Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve Eski Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Batman Valisi Hulusi Şahin, Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve beraberlerinde ki heyet bir dizi incelemede bulunarak, ardından düzenlenen toplantıda durum değerlendirmesi yaptı. 
‘VERİMLİ BİR TOPLANDI GERÇEKLEŞTİ’
Heyet sahada yapılan incelemeler neticesinde alınan kararları ve yapılan çalışmaları görüşmek üzere DSİ Genel Müdürlüğü Namık Kiper Toplantı salonunda düzenlenen koordinasyon toplantısında masaya yatırdı. Toplantı sonrası açıklama yapan Milletvekili Özdemir, “Hasankeyf Yeni Yerleşim Alanı Projesi'nin devam eden çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen 2. Değerlendirme Toplantısına katıldık. Hasankeyf'in tüm sorunları ve çözüm yollarının ele alındığı verimli bir toplantı gerçekleştirdik” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=