Lütfen bekleyin..



Ciğerci Bahattin şubesini Batman’lı hemşerimiz açtı

15 Eylül 2020, 16:51 - Okunma: 2721

1995 yılından bu yana Mersin’de hizmet veren Ciğerci Bahattin, Batman’lı hemşehrimiz Abdullah Altınsoy’un ortaklığında Mersin Yenişehir Üniversite caddesinde açıldı. Türkiye’deki 38. Şubeyi Yenişehir Üniversite caddesi üzerinde açan Altınsoy ve ortakları

 20 kişinin istihdam edildiği işyerinin Batman’lı hemşehrilerine ve Tüm mersin halkına hizmet vermenin mutluluğunu yaşadığını söylediler.  Ciğerci Bahattin’in Türkiye’nin değişik illerinde 40 şubesi bulunuyor.  


 1995'te Mersin’de açılan Ciğerci Bahattin ilk günden beri degişmeyen eşsiz lezzet ve çeşitliliği ile lezzet düşkünü müşterilerine hizmet veriyor.  Ciğer, çöp şiş, Adana ve Urfa kebapları ile tavuk şiş hazırlayan mekan, misafirlerine tam 10 çeşit ücretsiz meze de ikram ediyor. Ustaların özel olarak hazırladığı ciğer ve çöp şişlerde, mezelerde Mersin’in yaylalarında gelen yöresel lezzetler kullanılıyor. Tatlı olarak atom adı verilen Antep fıstıklı özel bir lezzet ile künefenin yer aldığı mekan büyük ilgi çekiyor. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=