Lütfen bekleyin..



Otoyurt İnşaatı hızla sürüyor

14 Eylül 2020, 17:10 - Okunma: 2151

Bölgenin en modern oto galerici sitesi olan Otoyurt’un inşaatı hızla devam ediyor. Batman’ın sevilen İş insanlarından ve bir çok başarılı inşaat projesine imza atan Aydın Yurttaş tarafından yapılan dev proje Batman’lı oto galericilerin imdadına yetişecek. Yeni yılda kullanma belgelerini hak sahiplerine teslim edeceklerini belirten Yurttaş,yüzde 60 oranında satışın tamamlandığını

 geri kalan kısmının ise  satışına halen devam edildiğini belirtti. Oto galericilerin mağdur olmaması için bu projeye başladıklarını belirten Yurttaş amaçlarının Oto galericilere yardımcı olmak ve onlara her anlamda destek sunmak olduğunu açıkladı.

BÖLGENİN EN MODERN PROJESİ
Toplam 25 bin metre kare alan üzerinde kurulan oto galericiler sitesinde 120 iş yeri bulunuyor ve altı bloktan oluşuyor. Iki katlı olarak tasarlanan işyerleri ise ortalama 150 metre,yaklaşık 300 kişinin çalışacağı düşünülen oto ticaret merkezinin bölgeye ekonomik olarak büyük canlılık getireceği düşünülüyor.
 

“OTOGALERİCİ ESNAFINA DESTEK OLACAĞIZ”
Batman’ın başarılı iş insanı Aydın Yurttaş: “ Yeni yılda buradan işyeri alan Oto galericilere belgelerini vermeye başlayacağız. Çünkü yeri olmayan Oto galerici satış yapamıyor. Bu mağduriyetin önüne geçebilmek adına onlarla kira sözleşmesini yapıp satış yapmalarını sağlayacağız. Artık Oto galericilerin bina altlarından çıkması lazım. Bakanlığın yeni düzenlemesi de maalesaef buna fırsat vermiyor. Biz her konuda hemşehrilerimize ve esnaflarımızı yardımcı olacağız. Taksitli satış, indirim ve ne gerekiyorsa her türlü desteği sağlayacağız, zor bir dönemden geçiyoruz birbirimize yardımcı olmak zorundayız. Sitemiz'de Batman’lı esnafa yetecek kadar ofis, işyerimiz var.  Modern sitemizde kaba inşaatı tamamlamak üzereyiz, yolları kış gelmeden yapıp ince işçilikle birlikte Mayıs ayında sitemizi Otogalerici esnafımıza teslim edeceğiz,ayrıca sitemizin önünden çevre yolu geçiyor buradan faydalanacak vatandaş hiçbir trafik sorunu yaşamayacak. Oto galericiler sitesi Batman için güzel bir projedir. "Şehrimize hayırlı ve uğurlu olsun" diyoruz .

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=