Lütfen bekleyin..



CHP 97. Yaşını kutluyor

10 Eylül 2020, 12:49 - Okunma: 463

Batman İl Başkanı Hüseyin Yaşar; “97 yıldır Halkın sesiyiz”Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) kuruluşunun 97.yıl dönümü nedeniyle yazılı bir mesajı yayınlayan CHP Batman İl Başkanı Hüseyin Yaşar, “97 yıldır halkın sesiyiz ve halk için çalıştık” dedi.Mesajında halk için çalışma vurgusu yapan Başkan Yaşar, “Büyük zorlukların altından 9 Eylül 1923 yılında Gazi

 Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kurulan bir parti halkın sesi oldu. 27 Mayıs 1960’da 12 Eylül 1980’de 15 Temmuz 2016’da kimseye boyun eğmedi. Bu parti 9 Eylül 2020’de 97’nci yaşını kutlayan Cumhuriyet Halk Partisi. Tecrübesi, ilkleri ve en önemlisi Cumhuriyet’ten aldığı gücüyle 97 yıldır halkın sesiyiz ve halk için çalıştık. Cumhuriyet Halk Parti’mizin 97’nci yıl dönümü tüm halkımıza ve Cumhuriyetimize hayırlı olsun. Onlarca asır daha beraber olmak dileğiyle” dedi.
Öte yandan CHP il başkanı yardımcısı Hikmet Duruş ve bazı partililer 97. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle Cumhuriyet meydanındaki Atatürk anıtına çelenk koydular.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=