Lütfen bekleyin..



Hamidoğlu Bakan Soylu ile birlikte sel bölgesinde

07 Eylül 2020, 15:17 - Okunma: 837

İş insanı Ziver Hamidoğlu önceki gün Giresun’a giderek burada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yürüttüğü kurtarma ve ıslah çalışmalarına katıldı.22 Ağustosta yaşanan ve 5’i Jandarma Personeli olmak üzere 11 vatandaşımızın hayatını kaybettiği sel felaketinin yaşandığı Giresun’a giderek burada 17 gündür kurtarma ve ıslah çalışmalarına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu önceki gün de

 Giresun Dereli ilçesine giderek burada sele maruz kalan esnaf ve vatandaşlarla görüştü ve dertlerini dinledi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Giresun’daki çalışmalarına katılan Batmanlı İş insanı Ziver Hamidoğlu; “Giresun halkının acısı bizim acımızdır.’ Diyerek şu bilgilere yer verdi;
‘Giresun’da yaşanan ve 5’i Jandarma personeli olmak üzere 11 vatandaşımızın hayatına mal olan sel felaketi sonrası sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu devletin tüm imkanlarını seferber ederek 17 gün boyunca bölgeden ayrılmayıp, Giresun halkının yaralarının sarılması için büyük çaba sarf etmiştir.

Bir Batmanlı olarak bir nebze olsun katkımız olsun diye biz de Giresun’a giderek burada sayın bakanımızın çalışmalarına iştirak ettik. Bakanımızın bu çabalarından ötürü kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Giresun’un yeniden imar edilmesi ve zararların temini için sayın Bakanımız Süleyman Soylu elinden gelen tüm çabayı sarf etmektedir. Giresun halkının büyük teveccühlerine Mazhar olan sayın Bakanımıza biraz olsun destek ve moral vermek için gittiğimiz Giresun ili Dereli ilçesi halkı ile bir anlamda bütünleştik ve yaralarına biraz olsun merhem olmaya çalıştık Giresun halkının yaşadığı acılara bir Batmanlı olarak bizlerde ortak olduk. Buradan bir kez daha Giresun halkına geçmiş olsun dileklerimi sunuyor, sayın Bakanımız Süleyman Soylu’ya da bu zorlu süreçte gösterdiği çabadan ötürü minnettarlığımı sunuyorum.”

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=