Lütfen bekleyin..



Özdemir ailesinin mutlu günü

07 Eylül 2020, 15:14 - Okunma: 1777

Batman’ın sevilen iş adamlarından Raman aşiretinden Raman Özdemir’in Bilgisayar Mühendisi oğlu Botan Özdemir, TP Kristal Park’ta yapılan sade bir nikah töreniyle, hayatını Eğitimci Nazlıcan Ürküp ile birleştirdi.Kristal Park Tesisleri’nde koronavirüs tedbirleri ile yapılan nikâh töreninde Botan ile Nazlıcan çiftinin nikâhlarını

 Batman Belediyesi Evlendirme Müdürü Nuri Turgut kıyarken, nikâh şahitliklerini ise İş İnsanı ve Batman Petrolspor Eski Başkanı Aydın Gülmez,  Kardiyolog Dr. Mert Ürküp,  Mardin Celali Aşiretinden Kamran Celali ve Semih Meriç yaptı. Konuklarla yakından ilgilenen Raman Özdemir “Herkesi biz davet etmek isterdik ama pandemi süreci devam ettiği için bu duyarlılığı gösterdik. Sadece birinci derece yakınları davet ettik. Bu duyarlılık da umarım herkese örnek olur” dedi.

Batman Demokrat Gazetesi olarak Botan ve Nazlıcan çiftine ömür boyu mutluluklar diler, Özdemir ve Ürküp ailelerini tebrik ederiz.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=