Lütfen bekleyin..



İyi Parti’de Başkan Çelik güven tazeledi

06 Eylül 2020, 18:48 - Okunma: 785

İYİ Parti Batman İl Başkanlığı 2. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.Tek listeyle gidilen 2. Olağan Genel kongrede mevcut İl Başkanı Kısmet Çelik tüm delegelerin oyunu alarak güven tazeledi. Kongreye İYİ TG Almanya Kurucu Divan Üyesi Ali Aker, TBMM ve Türk Dünyasından sorumlu Genel Başkan Danışmanı Vedat Yenerer, Gelecek Partisi İl Başkanı Abdülbaki Polat,

Demokrat Parti İl Başkanı Ahmet Güneş, İYİ Parti İlçe Başkanları, Dicle Life Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Seven, STK Temsilcileri, kanaat Önderleri ve çok sayıda davetli katılım sağladı. Kongreye İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener gönderdiği mesajda mevcut Başkan Kısmet Çelik’e başarılar dilerken sosyal medya hesabında şunları paylaştı; “Mevcut İl Başkanımız Kısmet Çelik’i yeniden İl Başkanı seçilmesinden dolayı kendisini ve yeni yönetimini kutluyor, bu zor bölgede başarılar diliyorum”
“HERKESİ İYİ PARTİYE DAVET EDİYORUM”
Yapılan kongreden sonra söz alan İYİ Parti İl Başkanı Kısmet Çelik, kendisine bu görevi layık gören herkese teşekkür etti. Başkan Çelik; “Yerelde Batman halkını, genelde Tüm vatandaşlarımızı İYİ Parti çatısı altında birleşmeye davet ediyorum. Çünkü partimiz herkesi kucaklayan ve sahip çıkan bir yapıya sahiptir. Batman İYİ Parti her geçen gün güçleniyor. Batman’da partimize olan ilginin artması bizleri son derece sevindiriyor. Türkiye’de İYİ’ler kazanacak” diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=