Lütfen bekleyin..



Yurttaş’tan Yazar Özgentürk'e Tepki

03 Eylül 2020, 16:52 - Okunma: 805

Geçtiğimiz hafta yazdığı art niyetli ve yalan köşe yazısıyla tüm Batman’ın tepkisini üzerine çeken Cumhuriyet gazetesi ve yazarına tepkiler dinmiyor. Batman’ın sevilen iş insanlarından Yurttaşlar grup yönetim kurulu başkanı Aydın Yurttaş Cumhuriyet gazetesi köşe yazarı Işıl Özgentürk'e Batman'lı kadınlarla ile ilgili yazısından dolayı tepki gösterdi..

Yurttaş gazetemize yaptığı açıklamada “Herhangi bir istatistiğe dayanmadan, kulaktan dolma bilgilerle bir şehrin tamamını zan altında bırakmanın, Batmanlı kadınları aşağılama ve bir mal gibi satıldığının üzerinde vurgu yapmak gazetecilik  mesleğine yakışmıyor. Bu tarz yazılar toplumda ayrıştırıcı tutum izlenmesine neden olup ülkemize zarar vermektedir. Uzman Çavuş Musa Orhan'ın tecavüzü neticesinde intihar eden İpek Er'i örnek göstererek, toplumun geniş bir kesimi tarafından protesto edilen insanlık dışı bir olayı normalleştirerek yazan Işıl Özgentürk'ü ve bu yazıyı basan gazeteyi şiddetle kınıyorum.” Dedi. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=