Lütfen bekleyin..



Balaban'ın istifası spor kamuoyunu üzdü

30 Ağustos 2020, 16:02 - Okunma: 561

Batman'ın sevilen iş adamlarından, dürüst kişiliğiyle tanınan ve Batman'da iş, sosyal alanda yaptığı faaliyetlerle adından sözettiren Batman Petrolspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Balabanın görevinden istifa etmesi Batman spor kamuoyunda üzüntüyle karşılandı. 2 dönemdir zor durumda olan Petrolspor'da gönüllü olarak görev yapan Mustafa Balaban Petrolspor'a hem maddi hemde manevi olarak büyük destekleri oldu.

Petrolspor'da hoca ve futbolcu konusunda istişare yapılmadan transferinin yapılmasına tepki gösteren Balaban bu görevinden ayrılmak zorunda kaldı.


Aldığımız bilgilere göre sevilen iş adamı ve yönetici Mustafa Balaban kulüpte ekip çalışmasının olmaması, kulüp için alınan kararların tartışılmadan alınması ve bu anlayışın kulüp üzerinde hakim olması nedeniyle hiçte istemeden üzülerek bu asil görevinden ayrılmak zorunda kaldı. 
Batman Spor kamuoyu bu sezon oldukça zor şartlar altında mücadele edecek olan Petrolspor'un başarı elde edebilmesi için kulüp yönetiminin şeffaf, kararların tartışılarak alınması ve güçlü bir yönetim kurulunun olmasının şart olması gerektiğini belirttiler. 
Kendini Batman ve Petrolspor'un bir neferi olarak gören Mustafa Balaban'ın her zaman kulüp için büyük fedakarlık yaptığını belirten Sporseverler yaşananların kulübe zarar vermeden atlatılmasını temenni ettiler. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=