Lütfen bekleyin..



Başkan Doğan 30 Ağustos zafer bayramını kutladı.

29 Ağustos 2020, 22:32 - Okunma: 617

Şehit gazi Birlik sen Batman sağlık kolu İl başkanı Kutbettin Doğan "Milletimizin bağımsızlığını yeniden kazandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 98'inci Yıldönümü kutlu olsun" dedi.Şehit gazi Birlik sen Batman sağlık kolu İl başkanı Kutbettin Doğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Başkan Doğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı

açıklamada şu ifadelere yer verdi:
"Milletimizin bağımsızlığını yeniden kazandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 98'inci Yıldönümü kutlu olsun. 26 Ağustos'ta Anadolu'da başlayıp 30 Ağustos'ta Mustafa Kemal Atatürk'ün komutasındaki kahraman ordumuzun Dumlupınar'daki zaferiyle sonuçlanan Büyük Taarruz, İstiklâl mücadelemizin başarıyla kazanıldığı, bugünkü cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı, tarihten silinmek istenen milletimizin varlığının bir kez daha ispatlandığı, ezilen ve sömürülen bütün milletlere moral ve ilham kaynağı olduğu gündür.
Başta İstiklal Savaşı'nın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; onun silah arkadaşları ve cesur Türk milletinin üstün çabalarıyla kazanılan Büyük Taarruz Meydan Muharebesinin sonucunda istiklal mücadelemiz zaferle sonuçlanmıştır. Bu önemli zaferle topraklarımız düşman işgalinden kurtarılmış, milletimiz yeniden bağımsızlığına ulaşmıştır. Milletimiz kendisine zorlanan esareti kanlı bedeller ile yok ederek bağımsızlığının vazgeçilmez olduğunu tüm dünyaya bir kere daha göstermiştir.
Bundan 98 yıl önce sömürgeci güçler Türk milletinin bağımsızlığına göz dikse de Türk halkının üstün çabalarıyla bozguna uğratılmışlardır. Vatanımızın bağımsızlığı için bedelini canlarıyla ödeyerek yurdumuzu savunan, toprağa düşen tüm şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyoruz.
Şehit gazi Birlik sen Batman sağlık kolu olarak, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, ülkemizin ve milletimizin her alanda büyük zaferlere ulaşmaya devam etmesini temenni ediyorum".

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=