Lütfen bekleyin..



REAL KONAK HOTELDEN ‘’YAŞAM’’ PROTOKOLÜ

29 Ağustos 2020, 15:53 - Okunma: 682

Pandemi sürecinde otelde konaklayan misafirleri için, Özel Batman Yaşam Hastanesi ile özel bir protokol imzalayan Batman’ın ve bölgenin en prestijli ve kalite ödüllü tek oteli Real Konak Hotel, misafirlerinin memnuniyetini ve sağlığını korumak adına çalışmalarına devam ediyor. ‘Sağlık olmadan Turizm de olmaz’ diyen Real Konak Hotel Genel Müdürü Hüseyin Aslan;

“Kültür ve Turizm Bakanlığımızın 2020/15 Sayılı Genelgesi gereğince otelimizde konaklayan ve talepte bulunan misafirlerimizin Covid-19 tespitine yönelik, PCR testi yapılması ve sürecin değerlendirilip yönetilmesi adına Özel Yaşam Hastanesi ile bir protokol imzaladık. Bu protokol ile misafirlerimizin Özel Batman Yaşam Hastanesinde Numuneleri alınarak, iyi eğitim almış sağlık personelleri eşliğinde gerekli tetkik ve tahlilleri yapılabilecek. Bunun yanında ihtiyaç duyulması halinde ambulans ve yatış işlemleri gerçekleştirilebilecek.
Ayrıca otelimizde misafirlerimizin talebi üzerine tıbbi bakım sağlayacak ve tavsiye verebilecek doktor ve 24 saat hemşire hizmeti sunulmaktadır. Covid-19 şüphesi veya vakası oluşmasına karşın; İşyeri Hekimimizin öneri ve görüşleri dikkate alınarak Genel Müdür başkanlığında Covid-19 Hazırlık Ekibi kurulmuştur. Covid-19 Hazırlık Ekibi; Acil Durum Planı ve Risk Değerlendirme Raporunu hazırlayıp, gerekli görülmesi halinde yasal şartlar ve uluslararası standartlara göre revize edilmek üzere yönlendirilmiş olup bu yönde gerekli eğitimler verilmiştir. Covid-19 Hazırlık Ekibi Tesisimizde alınan tüm önlemleri ve yapılan uygulamaları yerinde denetlemekle birlikte tesis içi tüm iletişim, yazışma ve bilgilendirme aynı ekip tarafından sağlanmaktadır. “ dedi.


 
Real Konak Genel Müdürü Hüseyin Aslan; ayrıca, turizm ve sağlığın ayrılmaz bir bütün olduğunu ifade ederek Batman halkına seslenip, bu zorlu süreci en hafif şekilde hep beraber atlatabilmek için maske takmalarını ve sosyal mesafe kuralına uyup, mecbur kalmadıkça evden çıkmamaları adına tavsiyede de bulundu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=