Lütfen bekleyin..



Petrolspor’da Vurur Dönemi resmen başladı

27 Ağustos 2020, 19:07 - Okunma: 662

Batman Petrol Spor A.Ş Basın Sözcüsü Avukat Orhan Güzel, Teknik Direktör Özgür Vurur ile anlaşmaya vardıklarını söyledi. Transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten Basın Sözcüsü Güzel; “Profesyonel Futbol takımımız Teknik Direktör Özgür Vurur ile anlaşmaya varmıştır.13 Ocak 1976

Ankara doğumlu olan ve daha önce Gebzespor, Darıca Gençlerbirliği, Kahramanmaraş, Tepecik ve Dersimspor takımlarını çalıştıran Vurur, Kahramanmaraş’ta şampiyonluk, Darıca Gençlerbirliğipor'da play off, Gebzespor'da şampiyonluk başarıları yaşamıştır. Kulübümüze, Batmanımıza, ayrıca kendileri için her zaman ayrı parantez açtığımız; cefakar, fedakar taraftarlarımıza hayırlı olmasını diliyor, yapacağı hizmetler için şimdiden kendisine başarı diliyoruz. Transferlerimiz devam edecektir. Basın toplantısında kamuoyuna   duyurduğumuz yerli oyuncularımız bugün takıma katılacaklar Ayrıca yeni yapacağımız ve kamuoyuna kısa süre içinde duyurmayı planladığımız transferler de hafta sonuna dek takımımıza iştirak edeceklerdir” ifadelerini kullandı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=