Lütfen bekleyin..



‘İpek ve Ebru’nun takipçisiyiz”

27 Ağustos 2020, 18:34 - Okunma: 523

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Batmanı Av. Mehmet Emin Ekmen, Siirt’te İpek Er ve Batman’da Ebru Tekin’in ölümüne ilişkin attığı twitt’lerde hukuki süreçlerin gerektiği gibi yürütülmediğine dikkat çekti.Ekmen, paylaştığı yorumlarda “Batman’da katledilen Ebru Tekin’in ağabeyi Nebi ile görüştüm. Ebru, 1.5 yıl önce boşanmış ve

2 çocuğun velayeti katildeymiş. Maktul’ün koruma talebi olmamış, ailesi şu anda tedirgin. İl Başkanımız Av. Melik Müjdeci ve Baro Başkanı Av. Hamit Çakan, sürecin takipçisi. Tahliye kararını Siirt İl Başkanımız Umut Dayanan ile inceledik. 7 sayfalık karar ile heyet rızai bir ilişki olduğu kabulüne varmış. Heyet her konuyu tartışmış ancak Musa Orhan’ın alkol alıp alkol içirmesini ve ilişkideki zor emarelerine dair adli tıp raporunu tartışmamış. Musa Orhan hakkında verilen bu tahliye kararı kesindir, yeni bir inceleme asıl mahkemece dosya üzerinden veya ilk duruşmada yapılabilecektir. Siirt Barosu avukatları başta olmak üzere vicdanlı avukatlarla birlikte süreci takip etmeye devam edeceğiz” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=