Lütfen bekleyin..



Sinema sektöründe Batman’lı gencin başarısı

26 Ağustos 2020, 21:06 - Okunma: 3829

Disamar sahibi Batman’ın sevilen ve başarılı iş adamlarından Abdülaziz Baktaş’ın oğlu olan 1997 doğumlu Muhammed Barış Baktaş, oyunculuk sektöründe emin adımlarla ilerliyor. Üniversite okumak için 2015 yılında İstanbul'a giden genç oyuncu Barış Baktaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Muhasebe ve denetim bölümünü okudu. Okumak için İstanbul'a giden genç oyuncu bu sayede

oyunculukla tanıştı. 2017 yılının başlarında yakın çevresinin ısrarlarıyla oyunculuğa başladı.
OYUNCULUK EĞİTİMİ ALDI
Birkaç klip ve reklamda oynadıktan sonra oyunculuğun ve bu sektörün içinde olması gerektiğini düşünen Baktaş, özel kurum ve şahıslardan oyunculuk eğitimleri aldı.  At binmek, kılıç kullanmak aksiyon yapmak gibi bir çok alanda da oyunculuğuna donanımlar kattı.
BARIŞ BAKTAŞ'IN OYNADIĞI FİLMLER
Malazgirt 1071 savaş filmi ardından Single ve şimdi de Ceberruh adlı sinema filminin başrol oyuncusu. Pandemi döneminde çalışmalarını Batman'da yaptığı sözü bestesi kendisine ait  olan "Öldüm" adlı tekli çalışmasını dinleyiciye sundu. Şu sıralar Ceberruh adlı Türkiye'ye korku filmi konusunda yeni bir soluk getirecek olan sinema filminde başrol oyuncusu olarak oynuyor.


CEBERRUH'UN KONUSU
Kamp tutkunu olan beş arkadaşın yaşadıklarının anlatıldığı filmde; her şey yolunda giderken kendilerini kimin gerçek dost kimin düşman olduklarını bilmedikleri olaylar içerisinde buluyorlar.
Beş arkadaş fırsat buldukları her anda, daha önce görmedikleri bir yeri görmek için tatil planı yaparlar. Bu seferki tatil yerleri ise diğerlerinden oldukça farklıdır. Çünkü bu seferki kamp yerinde bir sene önce farklı bir grup vahşice katledilmiştir.Katledilen ekipten ise sadece bir kişi hayatta kalmış, o da akıl hastanesinde yaşamını sürdürmektedir.Kan donduran bu olay beş arkadaşı ürpertse de, yaşananlar sadece kötü bir olay olduğu için tatillerine devam etmekten çekinmeyeceklerdir. Tam da bu sırada bilinmeyen bir yabancı gruba dahil olur. Peki her şey güzel mi gidecektir, yoksa gençler cehennemi mi yaşayacaklardır? Tüm bu sorular ve daha fazlası için korku severlerin Aralık ayını beklemesi gerekiyor.


TÜRKİYE'DE SES GETİRDİ
Batmanlı yakışıklı oyuncu Barış Baktaş, Türkiye'de ses getirmeye devam ediyor. Yakın zamanlarda başka single ve film projesi daha olduğunu öğrenildi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Melek baktaş
443 gün önce
Barış baktaşı hepimiz çok seviyoruz özellikle kan çiçekleri diizisinde çok başarılı sesi çok güzel hem başarılı türkiye birincisi olmalı bunu hepimiz çok iyi biliyoruz
merve
495 gün önce
Kan çiçekleri mükkemmel bir dizi
Baran ve dilan çok güzel oyunlar
Filmde
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=