Lütfen bekleyin..



Çağrı Merkezi mağdurlarından açıklama

26 Ağustos 2020, 16:34 - Okunma: 636

Batman’daki bir çağrı merkezinde çalışırken, işlerinden olan çalışanlar mağdur durumda olduklarını dile getirerek haksız yere işten atıldıklarını dile getirdiler. Disk Batman Şubesi binasında basın açıklaması yapan çağrı merkezi mağdurları açıklamalarında “Bizler Batman’daki Tempo Çağrı Merkezi Çalışanlarıyız.

 640 kişiyiz. Çoğumuz genç yarımız kadın. Dertlerimiz sıkıntılarımız var ki bugün pandemi döneminde hakkımızı arıyoruz. Bizler de dayanamadık, en sonunda sesimizi duyurmak istedik, yöneticilerin o rahat rahat övünerek anlattıkları vakaları kamuoyu ile paylaştık. Bunun sonucu ne oldu? 11 kişi tazminatsız işlerimizden atıldık. Aslında listelerin dolaştığı 64 kişi olduğu söyleniyordu ama yarattığımız kamuoyu ve destekleri şimdilik bunu durdurdu.  Ama derdimiz sadece bunları durdurmak değil, derdimiz sadece 11 arkadaşımızın işe geri alınması değil, derdimiz insan gibi yaşamayı sağlamak, asgari iş hukukundan kaynaklı haklarımızı elde edebilmek ve insanca muamele görmek” dediler.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=