Lütfen bekleyin..



"Virüsle mücadele sabote edilmek isteniyor"

26 Ağustos 2020, 08:36 - Okunma: 629

Batman Valiliği, çarptıma haberleriyle tanınan sözcü gazetesinde yayınlanan haber ile ilgili açıklamada bulunarak, haberin virüsle mücadeledeki çabaların sabote etmeye yönelik olduğunu bildirdi.Batman Valiliği, “bazı gazetelerde yayınlanan ‘Harita Kıpkırmızı ama.. Vali Genelgeyi Deldi, Emniyet Müdürü Halay Çekti’ haberi ile ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada,

 “Valimiz 15 Temmuz Gazisi Kahraman Polis Memuru Eren Erken’in düğün törenine katılmıştır. Düğün töreni süresince maskesini sürekli takmış olduğu çekilen fotoğraflarda açıkça görülmektedir. Gelin ve damadın ricası üzerine Valimiz Hulusi Şahin’in sadece bir karede bir kaç saniyeliğine çekilen maskesiz görüntüsünün bilinçli bir şekilde servis edilmesi, art niyetli çevrelerin Batman’daki virüsle mücadele çabalarını sabote etme gayretlerinin bir tezahürüdür” ifadesi kullanıldı.

YÖNETİCİLERE DESTEK GELDİ

15 Temmuz Gazisi Polis Memuru Eren Erken’in düğün törenine katılan Batman Valisi Hulusi Şahin ve Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’a destek mesajları atılmaya devam ediyor.

Düğün töreninde maskesinin sürekli takılı olduğu belirtilen Batman Valisi Hulusi Şahin’in gelin ve damadın ricası üzerine fotoğraf çekindi. Fotoğrafta maskesini bir kaç saniyeliğine çıkaran Vali Şahin’i bazı medya organları eleştiri yağmuruna tuttu. Düğüne katılan bir diğer isim olan Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’ı ise vatandaş ile kol kola girip kısa bir süreliğine halay çektiği için eleştiri yağmuruna tuttular. Bu durum karşısında sessiz kalmayan vatandaşlar hem Vali Hulusi Şahin’e hem de Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’a destek mesajları atıp sahip çıktılar. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=