Lütfen bekleyin..



AÇIK HAVA SİNEMA GECELERİNE DAVETLİSİNİZ

25 Ağustos 2020, 17:06 - Okunma: 675

Düzenlediği Arabalı Sinema Geceleri etkinliği ile büyük beğeni alan Belediyemiz, Açık Hava Sinema Geceleri programıyla etkinliklerine kaldığı yerden devam edecek.Covid-19 tedbirleri kapsamında sinema salonlarına gidemeyen vatandaşlar için sinema etkinlikleri düzenleyen Belediyemiz; Su Parkı, Millet Bahçesi ve

 Şerzan Kurt Parkında sosyal mesafe kuralları gözetilerek açık havada sinema gösterimleri düzenleyecek.

Gültepe Mahallesi Su Parkı’nda 28 Ağustos Cuma akşamı Bizim İçin Şampiyon, 29 Ağustos Cumartesi akşamı 7. Koğuştaki Mucize ve 30 Ağustos Pazar akşamı Mucize 2 filmi saat 20.00’da sinemaseverlerle buluşacak.

Bahçelievler Mahallesi Millet Bahçesi’nde 4 Eylül Cuma akşamı Bizim İçin Şampiyon, 5 Eylül Cumartesi akşamı 7. Koğuştaki Mucize ve 6 Eylül Pazar akşamı Mucize 2 filmi saat 20.00’da gösterimleri yapılacak.

Karşıyaka Mahallesi Şerzan Kurt Parkı’nda 11 Eylül Cuma akşamı Bizim İçin Şampiyon, 12 Eylül Cumartesi akşamı 7. Koğuştaki Mucize ve 13 Eylül Pazar akşamı Mucize 2 filmi saat 20.00’da gösterimleri yapılacak.

Covid-19 salgını nedeniyle sosyal mesafe kuralları çerçevesinde sandalyeli olarak ücretsiz gerçekleştirilecek olan Açık Hava Sinema Geceleri etkinliğine tüm halkımız davetlidir. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=