Lütfen bekleyin..



Şahin: ‘Girişimcilik teşvik edilerek işsizlik azaltılmalı’

25 Ağustos 2020, 16:53 - Okunma: 699

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, istihdama ve üretime dayalı çalışan firmaları ziyaret programı kapsamında Kozluk’ta bir fabrikayı ziyaret ederek incelemelerde bulundu.HÜDA PAR İl Başkanı Şahin ve beraberindeki heyeti, fabrikanın yetkililerinden Tosun Aşkın karşıladı. Çalışmaları hakkında heyete bilgile

r aktaran Aşkın, 100`ün üzerinde işçi istihdam ettiklerini belirtti. İlçede yüksek istihdamlı iş yerlerinin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin, bu tür yerlerin işsizlik sorununa, ekonomiye katkı sağladığını söyledi. Şahin, özelde ilde, genelde bölgede girişimciliğin teşvik edilerek işsizliğin azaltılmasına yönelik çalışmaların yapılması gerektiğine işaret etti. Şahin, “Uzun pandemi sürecinde bulaş riskinden dolayı ziyaretlerimize ara vermiştik. Ancak seçmenimizle aramıza daha fazla mesafe koyamayız. Tedbirlere riayet ederek Kozluk İlçe Teşkilatımızla birlikte ilçemizde bir dizi ziyaret gerçekleştirdik. Ziyaret ettiklerimiz arasında HAS Tuğla Fabrikası’ da vardı. Fabrika yetkililerinden Tosun Aşkın’dan iş durumlarını, satışlarını, istihdam ettikleri işçi sayısını, sorun ve isteklerini sorduk.” diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=