Lütfen bekleyin..



ARABALI SİNEMA GECELERİNE YOĞUN İLGİ

24 Ağustos 2020, 16:52 - Okunma: 837

Batman Belediyesi, Covid-19 tedbirleri kapsamında sinema salonlarına gidemeyen vatandaşlar için açık havada arabalı sinema etkinliği düzenledi. Covid-19 salgını nedeniyle kültür ve sanat etkinliklerine ara veren Belediyemiz, "Arabalı Sinema Geceleri" etkinliği düzenleyerek Şehirlerarası Otobüs Terminalinin yanındaki fuar alanında sinema

 severleri ağırladı.  Arabalı açık hava sineması konseptinde düzenlenen etkinlikte araçlar, akşam saatlerinde sinema ekranının önüne sıralandı.Fuar alanına kurulan dev ekranda ilk gece, "Bizim İçin Şampiyon" filmi gösterime sunuldu. Film öncesi alana gelen konuklara su, kağıt helva ve patlamış mısır ikram eden belediyemiz sinemaseverlere eşsiz bir gece yaşattı. 
 
 
 Şahsi araciyla filmi izlemeye gelen Valimiz Hulusi Şahin, "Yaz sineması gelmiş dediler ben de oğlumla beraber izlemeye geldim. Eğer vatandaşlarımızın ilgisi artarsa çalışmalarımızı artıracağız. Pandemi ile beraber alışkanlıklarımız da değişiyor. Artık arabalarımızın içinde güvenli bir şekilde sinema keyfi yaşamak için buradayız. Tüm Batmanlıları arabalı film keyfine davet ediyoruz"dedi.
 
 
Cumartesi akşamı saat 20.00'de gösterimi yapılan 7. Koğuştaki Mucize filmi ile devam eden arabalı sinema etkinliği pazar akşamı yine aynı saatte Mucize 2 filmi ile sürecek.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=