Lütfen bekleyin..



Petrolspor Başkanı Akbaş ‘Kulübe belli bir sistemi oturtacağız’

23 Ağustos 2020, 17:18 - Okunma: 921

Batman Petrolspor Yönetimi yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelerek değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya Batman Petrolspor Kulüp Başkanı A. Vahap Akbaş, ve Kulüp yöneticileri BATSO Başkanı ve aynı zamanda Batman Kent Konseyi Başkanı Abdulkadir Demir, Yönetim Kurulu üyeleri Bayram Demirhan, kulübün basın

sözcüsü Av. Orhan Güzel ve diğer yöneticiler katıldı. Burada konuşan kulüp başkanı Akbaş, “ Çok sıkıntılarımız var ama biz bu kulübe belli bir sistemi oturtacağız. Şimdiye kadar 13 futbolcu aldık ve 10 ismi daha renklerimize bağlayacağız. Tabii gidenler de oldu. Aldığımız 13 futbolcu da Batmanlıdır. Şu an biz 3 hoca ile görüşme halindeyiz ve bazı ufak pürüzleri giderdikten sonra yerli bir hoca ile anlaşacağız. Pazartesi ya da en geç Salı günü ismini kamuoyuyla paylaşacağız” dedi. 
“FERNAS GRUBU YILLARDIR PETROLSOR’A HER ZAMAN YARDIM EDER”
Petrolspor’a belli aralıklarla işadamları ve STK’lar tarafından yardım yapıldığını belirten Akbaş, “Fernas Grubu yıllardır Petrolsor’a her zaman yardım eder. Bu sene biz geldiğimizde sağ olsunlar bize ciddi bir yardımda bulundular. Metin Güneş yardımda bulundu. Batman’daki STK’lara ben özellikle teşekkür ediyorum. Özellikle A. Kadir bey başkanlığında tüm STK’lar belli aralıklarla desteklerini sunmuşlardır. Ayrıca Batman Organize ve Sanayi Bölgesi OSB’de ve her kuruluş kendi imkanları ölçüsünde bize destekte bulunmuşlardır” diye konuştu. 


“VALİ ŞAHİN PETROLSPOR’A SAHİP ÇIKTI”
Vali Hulusi Şahin’in Petrolspor’a sahip çıktığını aktaran Akbaş, “Sayın Valimiz Hulusi Şahin’in gerçekten büyük destekleri var; zaten Valimiz destek olmasaydı belki şimdi  kulüp ligden de çekilen takımdı. Yani tamamıyla bu takım ikinci yarıda sahaya çıkamayacaktı. Ne transfer yapabilirdi, ne de başka bir şey yapamazdı. Sayın Valimiz böyle bir şeye karar verdi ve biz de Batmanlı olduğumuz için ben ve değerli yönetim kurulundaki arkadaşlarımızdan hiç birisi Petrolspor’a talibim, istiyorum diye bir talebi olmadı. Hepsi Sayın Valimizin ‘ Gelin bu kulübe sahip çıkın ‘ demesiyle bu görevi üstlendik” şeklinde konuştu. 
PETROLSPOR YARDIM KAMPANYASI BAŞLATACAK
Açıklamalarının devamında Akbaş, “Bizim SMS projemiz vardı. Pandemi nedeniyle hayata geçmedi. Valilikten ve GSM operatörlerinden aldığımız izinle ‘Petrol’ yazıp 2272’ye yolladığınızda 10 TL hesaba giriyordu. Tekrar Vali beyden ve GSM operatörlerinden gerekli izinleri aldıktan sonra bir lansman gecesiyle Batmanlılara ulaşacağız.  Alacağımız futbolcular  gerekli yerlere olacak” dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=