Lütfen bekleyin..



Müdür Kurtaran okul yöneticilriyle görüştü

22 Ağustos 2020, 09:31 - Okunma: 857

“Okul Yöneticileri Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Hazırlık Çalışmaları Değerlendirme Toplantısı” İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut KURTARAN başkanlığında video konferans sistemiyle gerçekleşti. Çevrim içi olarak gerçekleşen sene başı okul yöneticileri toplantısına İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mahmut KURTARAN, Maarif Müfettişleri Koordinatörü Hamit AYDIN,

 Milli Eğitim Müdür Yardımcılar, Şube Müdürleri, ilimizde görev yapan okul müdürleri katıldı.

“Okullarımız Çocuklarımız İçin Güvenli Bir Ortam Olacak”

Sene başı okul yöneticileri toplantısında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut KURTARAN: “Değerli Arkadaşlar 24 Ağustos itibariyle mesleki çalışma programımız başlıyor. Şimdiden bu sürecin hayırlı olmasını diliyorum. Mesleki çalışma programımızı okullarımızda gerçekleştireceğiz. Bu sene yapacağımız mesleki çalışma programımızın en önemli gündem maddeleri temizlik önlemleri ve uzaktan eğitim süreci çalışmaları olacak. Yapacağımız hazırlıklar ve alacağımız önlemlerle okullarımızı çocuklarımız için güvenli ve sağlıklı bir ortam haline getireceğiz. Hijyen malzemeleri konusunda herhangi bir eksiğimiz kalmadı. Eğitim süreci boyunca bütün ihtiyaçlarınızı temin edebileceksiniz.

“Öğretmenlerimizin Motivasyonunun Üst Düzey Olmasını Sağlayacağız”

Bu süreçte en önemli görev ve sorumluluk hiç kuşku yok ki öğretmenlerimize düşüyor. Öğretmen arkadaşlarımızı başarılı bir şekilde motive etmeniz gerekiyor. Çünkü bu süreçte bizim en büyük destekçimiz olan ve süreci başarıya götürecek olanlar hiç şüphesiz öğretmenlerimizdir. Batman en genç öğretmenlere sahip illerden biridir. Bu genç öğretmenlerimizi en iyi şekilde motive edip, şehrimizin, çocuklarımızın eğitimi için hazırlayacağız. Bütün öğretmen arkadaşlarımız Pazartesi Sayın Bakanımızın hitabıyla seminer çalışmasına başlayacaklar. Onları, bu süreçte en iyi şekilde ortamlar hazırlayarak bekliyoruz.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=