Lütfen bekleyin..



Vali Şahin Kozluk ilçesini ziyaret etti

20 Ağustos 2020, 16:47 - Okunma: 1244

Vali Hulusi Şahin, ilçe ziyaretleri kapsamında çeşitli programlara katılmak ve bir dizi incelemede bulunmak üzere Kozluk ilçesini ziyaret etti. İlçe ziyaretine Kozluk Hükümet Konağı ile başlayan Vali Şahin; Kaymakam Eyyüp Güngör ve kurum amirleri tarafından hükümet konağı bahçesinde çiçekle karşılandı. Karşılamanın ardından kaymakamlık makamına geçerek

 ilçede yürütülen çalışmalar ve yapılan hizmetlerle ilgili Kaymakam Güngör’den bilgi alan Vali Şahin; Kaymakam Güngör’e ilçedeki görevi için hayırlı olsun dileğinden bulunarak çalışmalarında başarılar diledi.
MUHTARLARLA TOPLANTI YAPTI
Kaymakamlık makamı ziyaretinin ardından Vali Hulusi Şahin, köy ve mahallelerimizin eğitim, sağlık, ulaşım ve alt-üst yapı durumları, ilçemizde biten ve devam eden kamu yatırımları ile ilçemizin pandemi durumunu görüşmek üzere, ilçe kurum amirleri ve muhtarlarla toplantı yaptı. Köy ve mahallelerimizin eğitim, sağlık, ulaşım ve alt-üst yapı durumları, ilçemizde biten ve devam eden kamu yatırımları ile ilçemizin pandemi durumunu değerlendiren Vali Şahin; pandemi ile ilgili köy ve mahalle muhtarlarımızın kendi sorumluluk alanlarında  kurumlarımızla birlikte  koordinasyon içinde üzerlerine düşen görevi titizlikle yerine getirmeleri gerektiğini ifade ederek pandemi ile mücadelenin genel prensipleri olan maske kullanımının, hijyen kurallarının ve sosyal mesafenin önemine dikkat çekti.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=