Lütfen bekleyin..



Hamidoğlu; ‘Vahim olay herkesi derinden sarsmıştır’

20 Ağustos 2020, 16:31 - Okunma: 1354

İş insanı Ziver Hamidoğlu dün yaptığı yazılı açıklamada infial uyandıran cinsel saldırı olayını kınayıp, zanlının en ağır cezaya çarptırılmasını istedi.Hamidoğlu açıklamasında şu bilgilere yer verdi; “Cinsel saldırı sonrası intihar eden, 40 gün yoğun bakımda kalan ve önceki gün hayatını kaybeden İpek Er’in acısını yüreğimizin ta derinliğinde hissediyoruz.

 Bu vahim olayın zanlısının Devletimizin şerefli üniformasını taşıyan Uzman Çavuş Musa Orhan adındaki bir alçağın olması ise acımızı daha da derinleştiriyor. Olaydan hemen sonra Savunma Bakanlığımız gerekeni yaparak cinsel saldırı sanığı Musa Orhan’ı açığa alıp, meslekten ihraç etmiştir. Ayrıca Siirt Cumhuriyet Savcılığı da sanık halkında tutuklama kararı vererek, sanık tutuklanmıştır. Olay süresince cinsel saldırı zanlısı Musa Orhan’ın; “bana kimse bir şey yapamaz. Daha evvelde aynısını yaptım.” Demesi ayrıca ilk duruşmada tahliye kararı verilmesi bu çirkin olayın vehametini daha da artırmıştır. 
‘DAVANIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ’
Toplum ve ülke olarak çok hassas olduğumuz kadınlarımıza yönelik cinsel saldırıları buradan bir kez daha nefretle kınıyorum. Ayrıca cinsel istismar, cinsel saldırı ve tecavüz olaylarının faillerine en ağır cezaların verilmesini diliyoruz. Cinsel saldırı olayını gerçekleştiren Musa Orhan adındaki şahsiyetsiniz de en ağır ceza ile cezalandırılmasını halkımız adına istiyoruz. Bu rezil kişi halkında açılan davanın takipçisi olacağımızı buradan bir kez daha duyurmak istiyorum. Gencecik yaşta cinsel istismara uğrayıp 18 gün boyunca tecavüz edilen ve sonrasında vahim bir şekilde ölüme sürüklenen İpek Er’e Allahtan rahmet kederli ailesine de başsağlığı diliyoruz. Allah bizlere bir daha böyle acılar yaşatmasın.”

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=