Lütfen bekleyin..



Harçlıklarını yetimlere bağışladı

18 Ağustos 2020, 12:36 - Okunma: 874

11 Yaşındaki Hüseyin Şengül biriktirmiş olduğu harçlıklarını yetimlere verilmek üzere Batman Umut Kervanına bağışlayarak büyük bir örneklik gösterdi.Babasının kendisine getirmiş olduğu kumbaraya her gün harçlığından kısarak para koymayı alışkanlık haline getiren yüreği büyük Hüseyin Şengül büyüklere

örneklik teşkil edecek bir davranış sergiledi. Annesi Fatma Şengül “Tüm çocuklarımıza yetim ve yoksul çocuklara karşı duyarlı olmaları konusunda nasihatlerde bulunduk. Allaha şükür çocuğumuzun kumbarasına para toplayıp yetim çocuklara topladığı için hem seviniyor hem de gurur duyduk” dedi. Toplamış olduğu paralarını annesiyle birlikte Batman Umut Kervanına gelerek yetim ailelere verilmek üzere bağışladılar. Batman Umut Kervanı Sekreteri Faysal Rüzgar, “Hüseyin kardeşimizin yapmış olduğu bu güzel davranış bizleri sevindirmiş ve duygulandırmıştır. Dayanışma örneği sergileyen bu kardeşimizi yürekten kutluyoruz. Böyle güzel ve hayırlı işleri tüm anne ve babaların çocuklarına daha küçük yaşta öğretmesi gerektiğine inanıyoruz Bize bu anlamlı yardımı yapan kardeşimize teşekkür ediyor, Rabbim kendilerinden ve ailesinden razı olsun”

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=