Lütfen bekleyin..



Deva’nın Batman yönetimi belli oldu

17 Ağustos 2020, 13:38 - Okunma: 1277

Ali Babacan önderliğinde kurulan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA)’nde Batman Kurucu İl Başkanı olarak görev alan Avukat Melik Müjdeci, partilerinin Batman teşkilatlanmasına ilişkin açıklama yaptı.Genel Merkez tarafından belirlenen Avukat Melik Müjdeci Başkanlığında kuruluş aşamasında rol alan kurucu heyet üyelerinden Avukat Ferda Ayış, İş insanları Turan Songur, Sedat Erpolat ve

 Veysel Tekin yoğun bir çalışma temposu içerisine girdi, İl Başkanı ve kurucu heyet Batman İl yönetimini belirledi.
‘ÖZGÜRLÜK, EŞİTLİK, ADALET’
Toplumun her kesiminin yönetimde temsil edildiğini dile getiren DEVA Partisi İl Başkanı Melik MÜJDECİ, halkı kucaklayan bir ekiple Batman'a hizmet edeceklerini ifade etti.
Yönetimle birlikte ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştiren Başkan Müjdeci,
"Partimiz, “özgürlük, eşitlik, adalet” temelleri üzerine kurulu bir demokrasi anlayışının savunucusudur. Bu itibarla, temel hak ve özgürlükleri; etnik köken, din, dil, mezhep, cinsiyet, siyasi ve sosyal aidiyet farkı gözetmeksizin herkes için tanıyor ve iç hukukumuzu bu standartlara göre uyarlamayı hedefliyoruz. Parti programımızda da belirtildiği üzere, Deva Partisi tüm politika oluşturma, karar alma ve uygulamalarında; şeffaflık, hesap verebilirlik, dürüstlük, çoğulculuk, katılımcılık, kurumsallaşma, her alanda liyakatı esas alma, işi ehline verme, istişareye ve ortak akla dayalı yönetim, vatandaşlarımız arasında hiçbir ayrım yapmama, her koşulda gelişmiş bir demokrasiyi, insan haklarını, özgürlükleri ve hukukun üstünlüğünü savunma,  toplumun değerlerine, ihtiyaç ve taleplerine duyarlı olma, kendini değerlendirmede tevazu ve ahlakı temel alma, politika uygulamalarında tutarlılık, öngörülebilirlik ve bütüncül yaklaşımı esas alma ilkelerine bağlı kalacaktır.
‘BATMAN İÇİN EN GÜZELİ YAPMAK İÇİN UĞRAŞACAĞIZ’
Batman için her zaman en iyi ve en güzeli yapma uğraşı içerisinde olacağız. İl yönetimimizin şehrimize, partimize hayırlı olmasını diliyorum. Çalışma arkadaşlarımızla birlikte önümüzdeki dönem içerisinde çok güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Bu listeyi yaparken de Batman'ın dengelerini gözeterek yaptık. Meslek gruplarına bakıldığında da, dengeli bir dağılım olduğu görülecektir. Siyaset bilimci, psikolog, sporcu, ev hanımı, satış personeli, mali müşavir, biyolog, emekli öğretmen, müteahhit, gazeteci, pazarlamacı, esnaf, mühendis, avukat, memuriyetten ve özel sektörden emekli olan ve öğrenci arkadaşlarımız gibi birçok meslek grubundan arkadaşımız yer alıyor. Deva Partisi olarak parti programımız ve tüzüğümüzde belirttiğimiz ilkeler ışığında yol alacağız, milletimize hizmet etmenin mutluluğunu her anımızda yaşayacağız." dedi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=