Lütfen bekleyin..



Çelik: "Şehrin dinamiklerini şehrin insanı belirler"

09 Ağustos 2020, 18:50 - Okunma: 1457

İYİ Parti Batman İl Başkanı Kısmet Çelik, BARO toplantı salonunda yapılan ve 10 dakika süren ‘Kent Konseyi’ Genel Kurulunun, kentin dinamiklerini temsil etmediğini,söyledi.Her şeye rağmen yeni yönetimi tebrik edip başarırlar dileyen İYİ Parti Batman İl Başkanı Kısmet Çelik,

yapılacak hizmetlerin takipçisi olacaklarını söyledi. Başkan Çelik; “Öncelikle 500 yataklı Yeni Devlet Hastanesinin yapılmasını, İluh Deresi ıslah projesini, Batman Çayı Islah Projesini, Üniversitede Hukuk, Tıp, Eczacılık ve üst düzey bölümlerinin açılmasını, pandemi sürecindeki sıkıntıları ve daha birçok konunun takipçisi olacağız. Kentin lobisinin güçlü olması için başkalarının değil, Batman halkının hizmetinde olmaları lazım. Kent Konseyinin kuruluş amacı, kent yaşamında, kent vizyonunun ve hemşerilik bilincinin geliştirilmesi, kentin hak ve hukukunun korunması, sürdürülebilir kalkınma, çevreye duyarlılık, sosyal yardımlaşma ve dayanışma, saydamlık, hesap sorma ve hesap verme, katılım, yönetişim ve yerinden yönetim ilkelerini hayata geçirmek olmalıdır.”dedi.

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=