Lütfen bekleyin..



Güneydoğu Gazeteciler Federasyonu özendirme yarışması açıklandı

09 Ağustos 2020, 19:37 - Okunma: 1244

Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu (GGF) 2. Geleneksel Özendirme Yarışması’nın duyurusunu yaptı.Mardin, Batman, Diyarbakır, Şırnak, Siirt, Şanlıurfa, Gaziantep, Kilis ve Adıyaman illerindeki gazete cemiyetlerini bünyesinde bulunduran GGF’nin 2. Geleneksel Özendirme Yarışması’na başvurular Aralık ayında sona erecek, ödüller 10 Ocak Gazeteciler Günü

Siirt’te gerçekleştirilecek törenle dağıtılacak.

AMAÇ BÖLGE GAZETECİLERİNİ MOTİVE ETMEK

Her yıl düzenlemeyi ve geleneksel hale getirmeyi amaçladığı özendirme yarışması ile bölgede zor şartlar altında çalışan basın mensuplarını motive etmeyi ve düzenleyeceği ödül törenleri ile bölgedeki basın mensuplarını bir araya getirip aralarındaki dayanışmayı arttırmayı hedefleyen GGF, bu yıl ki yarışma için e kriterlerini belirledi.

5 DALDA DÜZENLENECEK

Gazeteciler, Haber, Röportaj, Sayfa Düzeni, Köşe Yazısı ve Televizyon Haberi olmak üzere 5 dalda düzenlenen yarışmaya katılmak için eserlerin 3’er adet örneği GGF’nin Mardin İli’ndeki adresine posta ile gönderecek GGF’nin 2. Geleneksel Özendirme Yarışması’na başvurular Aralık ayında sona erecek. Jüri üyelerinin değerlendirmesi sonucu ödüle layık görülecek eserler belirlenecek. Plaket ve ödüller 10 Ocak Gazeteciler Günü Siirt’te gerçekleştirilecek törenle dağıtılacak.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=