Lütfen bekleyin..



Başkan Günaydın’dan esnaf ziyareti

06 Ağustos 2020, 15:04 - Okunma: 745

Türkiye’de en başarılı Belediye başkanı seçilen Gercüş Belediye Başkanı Gündüz Günaydın Belde de koronavirüse karşı alınan önlemleri denetledi. Esnafları ziyaret eden başkan Günaydın vatandaşların kontrollü sosyal hayata uymalarını isteyerek Koronavirüs tehdidine karşı uyardı. İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu Türkiye’de salgın ile ilgili bugüne

kadar yapılan en yoğun denetimi gerçekleştireceğiz çağrısında bulunarak “Kontrollü Sosyal Hayat”  ve #SağlıkİçinHepimizİçin sloganı ile yola çıkıldı.


Bu çağrıya kulak verenlerden ve Türkiye Genç Gazeteciler Derneği’nin ‘’GÜNEY DOĞU’DA YAŞAM VAR’’ adlı yapılan anket projesinde, Güney Doğunun başarılı ilçe belediye başkanı seçilen Gündüz Günaydın ilçe merkezindeki esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek sorunlarını dinledi, ihtiyaçlarını sordu, İç işleri bakanı Süleyman SOYLU’NUN da çağrısını yenileyerek #SağlıkİçinHepimizİçin “Kontrollü Sosyal Hayat”  uygulamasını hatırlatarak sağlığınız hepimiz için önemlidir, tedbiri elden bırakmayalım ifadelerini kullandı. Başkan Gündüz Günaydın,aynı zamanda  esnafın,vatandaşın ve tüm Gercüş halkının geçmiş kurban bayramlarını kutladı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=