Lütfen bekleyin..



Batman’da “Kontrollü Sosyal Hayat” denetimi

06 Ağustos 2020, 15:02 - Okunma: 926

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan Covid-19 Tedbirleri konulu genelge doğrultusunda dün tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de Kontrollü Sosyal Hayat Döneminde "Sağlık İçin, Hepimiz İçin" parolasıyla En kapsamlı koronavirüs denetimi yapıldı. Ekipler, vatandaşların güvenli seyahat edebilmeleri ve koronavirüs riskine karşı sosyal mesafe kuralına ve maske kullanımı zorunluluğuna uyup uymadığını denetledi.

KENTİN DÖRT BİR YANINDA DENETİM
İç işleri bakanlığı tarafından gönderilen genelge kapsamında trafik ekipleri yoğun şekilde denetim yaptılar. Başta Toplu ulaşım araçları olmak üzere araçları yoğun şekilde denetleyen Trafik ekipleri gün boyunca denetimlerini sürdürdüler.

Bu denetimler; konaklama tesisleri, alışveriş merkezleri, pazar yerleri, lokanta, kafe, restoran, kahvehane, kıraathane, çay bahçesi, düğün ve nikâh yapılan yerler, berber/kuaför/güzellik merkezleri, internet kafe/salon ve elektronik oyun yerleri, şehir içi ve şehirlerarası toplu ulaşım araçları, ticari taksiler, taksi durakları, park/piknik alanları, lunapark/tematik parklar ve bilumum yaşam alanlarını kapsayacak şekilde planlandı. Denetimler sırasında rehberlik edici ve bilinçlendirmeye yönelik faaliyetlere ağırlık verildi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=