Lütfen bekleyin..



Başkan Gür’den Kurban Bayramı Mesajı

29 Temmuz 2020, 14:29 - Okunma: 803

Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan AK Parti Batman İl Başkanı Av. A. Akif Gür, bayramın birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine vesile olması temennisinde bulundu.Başkan Gür, mesajında şu ifadelere yer verdi "Kurban Bayramı bütün müminlerin İbrahim-i bir arayışla

 Rabbimizin kendilerine lütfettiği nimetlere şükranlarının bir ifadesi olarak Kurban ibadetini eda ettikleri mübarek vakitlerdir. Kurban, sahip olduklarımızı ihtiyaç sahipleriyle paylaşmanın tadına varma fırsatı, katılaşan kalplere, hayatın ve varoluşun gerçek anlamını unutan zihinlere öze dönüş çağrısı içeren bir hikmetler bütünüdür. Kurban Bayramı, rahmetin ve bereketin, bolluk içinde yaşandığı, milletimizin her zamankinden daha çok kenetlendiği özel günlerimizden birisidir. Bu bayram günlerini, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, üzüntülerin yerini sevincin alması, sevgi, saygı ve kardeşliğin pekişmesi, birliğimizin daha da güçlenmesi için fırsat olarak değerlendirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Kurban Bayramının; ülkemizin birlik ve bütünlüğüne, milletimizin huzur ve mutluluğuna, barışa, kardeşliğe ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, tüm İslam aleminin, ülkemizin ve Batmanlı hemşehrilerimizin mübarek Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum”

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=