Lütfen bekleyin..



Nezir Nasıroğlu son yolculuğuna uğurlandı

27 Temmuz 2020, 16:02 - Okunma: 2604

Başkent’te tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 22. Dönem Batman Milletvekili ve iş adamı Mehmet Nezir Nasıroğlu, Batman’da Basorke köyünde toprağa verildi. Havayoluyla özel bir uçakla Batman’a getirilen Nasıroğlu’nun cenazesi köyünde kalabalık bir topluluğun katılımıyla kılınan cenaze namazından sonra dualar eşliğinde toprağa verildi. Nasıroğlu’nun naaşını, Vali Hulusi Şahin,

Batman Eski Milletvekillerinden Faris Özdemir, AK parti İl Başkanı Akif Gür, ve çok sayıda seveni taşıdı. 
Bir süredir yakalandığı amansız hastalıkla mücadele eden Yurtdışında ve Ankara’da tedavi gören Nezir Nasıroğlu’nun sağlığına kavuşması için Nasıroğlu ailesi adeta seferber olmuştu. Nasıroğlu'nun vefat haberi Batman’da büyük bir üzüntüyle karşılandı. 60 yaşında olan Nezir Nasıroğlu evli ve 9 çocuk babasıydı.

BATMAN İŞ DÜNYASI VE SİYASETİNİN RENKLİ SİMASIYDI

Batman’da Nasıroğlu ailesinin ileri gelenlerinden olan Merhum Nezir Nasıroğlu Çiftçilik ve Mütahitlik yapıyordu. Nasıroğlu 2002 genel seçimlerinde CHP’den Milletvekili seçildikten sonra Akparti’ye geçiş yapmıştı.Nasıroğlu’nun Akparti’ye geçmesiyle İktidar Partisinin Batman’da vekil sayısı 4’e yükselmiş. Ve Akpartinin Batman’da en güçlü olduğu dönem yaşanmıştı. Nasıroğlu O dönemde Batman’ın sorunlarına duyarlı, TPAO’dan işten çıkarılmak istenen  bin kişilik geçici işçi mücadelesinde ise hep sendikanın ve işçinin yanında yer alarak, işverene kök söktürmüş ve TPAO Yönetiminin geri adım atmasını sağlayarak işe geri dönmelerini ve kadrolu işçi olmalarında büyük emeği bulunmuştu. 


BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI
Nasıroğlunun vefatı nedeniyle Devlet eski bakanı Akparti Genel başkan yardımcısı Cevdet Yılmaz, Akparti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Anap ve Akparti eski Milletvekili  Ataullah Hamidi, DYP Batman eski milletvekili Faris Özdemir, Deva Partisi Genel başkan yardımcısı Emin Ekmen, Rektör Prof. Aydın Durmuş, Baro Başkanı Abdulhamit Çakan, Akparti İl Başkanı Akif Gür, CHP İl Başkanı Hüseyin Yaşar, Kurum müdürleri, Oda, Dernek ve STK Başkanları ve temsilcileri, Bürokratlar ve çok sayıda üst düzey isimden başsağlığı mesajları geldi.  Batman Demokrat Haber olarak Merhuma Allah’tan rahmet, Nasıroğlu ailesine başsağlığı dileriz.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=